Arkadaşlar öncelikle konuyu GSM bölümünemi PC bölümünemi açacağım konusunda tereddüt ettim. Affedin lütfen
Ben iş yerim için şirket hattı kullanıyorum. Lakin iş yerimdeki GSM telefonum ile yaptığım görüşmeyi bağlı olduğu PC ye kaliteli bir şelikde nasıl kaydederim. Bu proğramın gizli olması gerekmiyor yani saklayacak veya casus tarzı istemiyorum. sadece yaptığım tüm görüşmelerin kayıt altında tutulmasını istiyorum.
Aslında ben iş yerimdeki sistemimi anlatayım bana bir çözüm yolu bulun. 1 Adet P4 Pc ve ekipmanları. 1 Adet Şirket hattının bolduğu Telefon 1 Adet Teknikom VR-2 Sabit Telefon Anonslu Kayıt cihazı
Aslında bu işlemi FCT ile yapabilirim lakin FCT yi Sim kartım ile kullanamam. Kullandığım hatı FCT de kullanmıyacaksın diye sözleşme imzalattılar.
Sadece istediğim şey: Mesela Nokia bir Cep Tlf.nu kablosu ile PC me bağlayıp PC suite ile bağlantı kurabileceğimi biliyorum. Ama Bu Pc suite ile kayıt yapabilirmiyim onu bilmiyorum.
Not: Kullanacağım Cep telefonu taşınmayacak ve görüşmeleri ya kablosu bağlı iken GSM ile yada Pc mikrofon üzerindende yapabilirim.
Veya. GSM telefonunu sabit bir telefona bağlama gibi bir imkanım olabilirmi? Syg.
cevap yokmu?? ???????????????
bende şunu merak ediyorum,
bir cep telefonu alacağım ve istediğim tek özellik yaptığım telefon görüşmelerini kayıt altına alsın yani telefonun hafızasına kaydetsin
acaba bu işlemi yapabilecek yani varsa eğer böyle bir programı çalıştırabilecek en ucuz telefon nedir acaba? yada önerdiğiniz bir model varmıdır?
syruse, arkadaşım 2. el Nokia N70 telefon 150-180 arasıdır Bu işlemi yapabilcek programda: Ultimate Recovery.
quote:
Orjinalden alıntı: Kasap1988
syruse, arkadaşım 2. el Nokia N70 telefon 150-180 arasıdır Bu işlemi yapabilcek programda: Ultimate Recovery.
hocam N70 tavsiyen için sağol yalnız ben 2.el telefon konusunda takıntılıyım, çok canım yandı zamanında o yüzden asla almam,
acaba sıfır olarak önerebileceğiniz telefonlar neler? yada şöyle sorayım N70 de sybian işletim sistemi var, bana da o mu lazım yani sybian işletim sistemli her telefona bahsettiğiniz programı kurunca bütün telefon görüşmelerim telefon hafızasına mp3 formatında kayıt olunur yani öyle mi hocam?