Şimdi Ara

Cep Telefonu Sıvı Teması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Babama huawei markalı telefon almıştım. 1600tl civari.. Hala taksidini ödüyorum daha 6 ay oldu ama babam telefonu suya düşürmüş. Bugün servise götürdüm ve 1493tl fiyat biçtiler.

Şuan ne ödeyecek durumum ne de yeni telefon alacak gücüm var. Telefon açılıyor şarj alıyor ama dokunmatik çalışmıyor. Anakart, dokunmatik panel değişmeli falan demişler. Ucuza kapamanın yolu yok mudur?

• Dokunmatiği çok para tutan bişey değil ama anakart su aldıysa çok sıkıntılı bir durum. Her marka her telefonda anakart neredeyse telefon parası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onu nasil ogrenirim? Servis ana kart gitmis diyor ama ana kart gitsede telefon calisir(acilma) miydi?

Dokunmatigi yaptiririm gercekten ana kart arizasi olursa yaptigim ölu yatirima uzulurum. @Doğukan S.

• tcancan kullanıcısına yanıt
    Anakart dediğimiz sistemde bir sürü eleman var. Hangi devresi hangi yapısı arızalı belli değil şuan. Yani farklı bir devresi arızalansa hiç açılmazdı telefon. Anlaşılan sadece dokunmatik ekranın devresini ileten bölüm arızalı anakartta. Anakartı komple değiştirmeden o bölümü tespit edip onaran bir servis var mıdır inan bilmiyorum usta

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cep telefonu önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.