Bildirim
cep telefonumdan opera mini ile internete giremiyorum.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Java Ayarlarına Gir Orda Bi Yerde Avea GPRS'i Seciceksin -
quote:
Orijinalden alıntı: bayay
daha önce vodofone hattım vardı . rahatça wap ve opera ile internete rahatça girebiliyordum. ama hattımı aveaya taşıdım .wap ve gprs yarlarını yaptım . şuan rahatlıkla wap sitelerine girebiliyorken . opera ile bir türlü internete giremiyorum. sebebini bir türlü anlayamadım.
Operatöründen kaynaklanmıyor , operada sorun var. 2 - 3 gündür bağlantı kuramıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: xfurix
quote:
daha önce vodofone hattım vardı . rahatça wap ve opera ile internete rahatça girebiliyordum. ama hattımı aveaya taşıdım .wap ve gprs yarlarını yaptım . şuan rahatlıkla wap sitelerine girebiliyorken . opera ile bir türlü internete giremiyorum. sebebini bir türlü anlayamadım.
Operatöründen kaynaklanmıyor , operada sorun var. 2 - 3 gündür bağlantı kuramıyor
bendede girmiyor hatla alakası yok . -
Ben Opera Mini 3.0 ile çok rahat giriyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: darülmendep
Ben Opera Mini 3.0 ile çok rahat giriyorum
3 te sorun yok , 4 te var.
Opera Mini 3 ten girincede çok kötü oluyor benim için -
Bende 3'ten Giriyorum Rahat Bir Şekilde -
quote:
Orijinalden alıntı: xfurix
quote:
Operatöründen kaynaklanmıyor , operada sorun var. 2 - 3 gündür bağlantı kuramıyor
Opera mini 4 kullanıyorum turkcell ile. Hiç de öyle problem filan yok birkaç gündür.. Çatır çatır giriyorum (bağlantı noktası: turkcell internet) -
opera mini 5 i deneyin.
gerçi şuan beta sürümü ama çok güzel -
OperaMini 4.2 ile giriyorum, günlerdir sorun yaşamadım. Hattım Vodafone -
quote:
Orijinalden alıntı: fusem
opera mini 5 i deneyin.
gerçi şuan beta sürümü ama çok güzel
Aynı şekilde bir de opera mobil 10 çıktı beta olarak :) -
bazı arkadaşlar bilip bilmeden yorum yapmış. opera 3 le girip te 4 veya 5 ile girememeniz mümkün değil. giremiyosanız 2 nedeni vardır: ya gprs apn noktası internet değil wap ayarlanmıştır. yada opera ayarlarında protokol türü yanlış ayarlıdır. yada her iki sebeptendir -
Nedense opera dışında nete girebiliyorum? -
Şey olabilir mi acaba?
Operayı ilk yüklediğimde vodafone idi.Opera farklı indi. Vodo ile birleşmiş gibi. İşte ilk sayfalar Vodo'nun kendi web sayfaları filan.
Ve ne zaman aveaya geçersem, opera çalışmaz oldu. Ancak cebin kendi tarayıcısı ile herhangi bir problem yok. Ben ona bağladım. -
normalde web sayfasindan DH ya girdigimde avea internet paketiyle hiç bir sekilde bir işlem yapamıyorum ve cok kötü görüntü oluyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Dark Territory
Java Ayarlarına Gir Orda Bi Yerde Avea GPRS'i Seciceksin
Cok sagolasın kardeş. Sayende opera mini kullanıorm .
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X