Şimdi Ara

pc ile telefon arasında internet baglantısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
35.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar android telefonlarda wifi yada usb ile bilgisayarın internetini telefondan kullanabiliyormuyuz.

Windows mobile de bilgisayarlar arası ağ kurup bunu yapabiliyordum ama androidde, pc de kurdugum bilgisayarlar arası wifi ağını göremiyorum bu konuda bilgisi olan varmı?

• Wi-Fİ ile kullanıyorsunuz doğal olarak. Kablo ile hiç denemedim.

Windows ağına erişimi bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fato65 -- 22 Mart 2011; 0:52:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fato65

Wi-Fİ ile kullanıyorsunuz doğal olarak. Kablo ile hiç denemedim.

Windows ağına erişimi bilmiyorum.

wifi ile modeme baglantıda sorun yok.

Mesela bilgisayardan, bilgisyarlar arası geçiçi ağ kuruyorsun, ve telefondan wifi ile arattıgın zaman o ağ windows mobilde gözüküyordu, ama androidde o agı bulup baglanamadım :((((
  • hocam usb tethering programı var usb kablosu ile bağlayabilirsin ve kullanabilirsin interneti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: die_caprio

hocam usb tethering programı var usb kablosu ile bağlayabilirsin ve kullanabilirsin interneti.

bu programı gördüm ama denemedim hiç, yorumlarında sadece telefonun internetini pc de kullanabiliyorsunuz die yazıyordu yanlışmı bilgilenmişim?
  • Froyo kullanıyorsanız zaten içinde ayarlarda usb tetherı seçince usb kabloyu bağlayınca 3g'yi pc de kullanıyorsunuz. Başka programa lüzum kalmaksızın. Ama çok yavaştı bende Vodafaone cepnet var. Çok yavaş.
  • hocam usb tethering i kurmaya çalıştım birşey olmadı..benim amacım ise tel.deki 3g paketimi usb üzerinden laptopumda kullanmak idi..başaramadım..2 farklı program kullandım bir işe yaramadı...sildim gitti bende işletim sistemini :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yken

Froyo kullanıyorsanız zaten içinde ayarlarda usb tetherı seçince usb kabloyu bağlayınca 3g'yi pc de kullanıyorsunuz. Başka programa lüzum kalmaksızın. Ama çok yavaştı bende Vodafaone cepnet var. Çok yavaş.

ya benim amacım anlattıgınızın tam tersi :))) kablolu modem var evde, bu yüzden bilgisayarın internetini telefonda kullanmak istiyorum wifi yada usb ile :)
  • Cihazınizin ne oldugunu bilmediğimden kesin bir yanıt veremem ama yol gösterebilirim.

Bilgisayarınızda windows 7 kullanıyorsanız, googledan connectify diye aratin, kendi sayfasindan indirip kurun, çözmesi kolaydır, cok basit bir arayüzu var. Program, kabloyla gelen interneti bilgisayarın kablosuz kartı aracılığıyla yayınlamanızı sagliyor. Telefondan da normal kablosuz modeme bağlanır gibi bu ağa baglanacaksiniz, ben kullanıyorum... Bilgisayarda kablosuz ağ kartı olmak zorunda tabii. En son sadece windows 7 de çalışıyordu, bilmiyorum xp desteği geldi mi, henüz gelmemiş olabilir yine de deneyin bence.

Yine windows 7 kullanıyorsanız ve telefonunuz adhoc aglari destekliyorsa, bilgisayardan bir adhoc bağlantı kurup, internet bağlantinizi bu ag ile paylaştırirsaniz yine telefondan bu kablosuz ağa bağlanabilir, internete çıkış yapabilirsiniz.

Yahut eğer, sense2 arayuzlu bir htc kullanicisiysaniz, telefonu bilgisayara kabloyla baglayip, telefon ne yapayım diye sorduğunda bilgisayarin bağlantısını kullan seçeneğini secmeniz yeterli...

• quote:

Orijinalden alıntı: meheme86

Mesela bilgisayardan, bilgisyarlar arası geçiçi ağ kuruyorsun, ve telefondan wifi ile arattıgın zaman o ağ windows mobilde gözüküyordu, ama androidde o agı bulup baglanamadım :((((

Bende Nokia C6-01 ile bu şelikde internet kullanabiliyorum, fakat Galaxy s2 de bağlantıyı görmüyor.

Connectify programı da işe yaramadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkjb

quote:

Orijinalden alıntı: meheme86

Bende Nokia C6-01 ile bu şelikde internet kullanabiliyorum, fakat Galaxy s2 de bağlantıyı görmüyor.

Connectify programı da işe yaramadı.

orjinal android rom bilgisaralar arası kablosuz ağları görmüyor. Bende cyanogenmod un son sürümü olan romu kurdum. bu Rom bilgisayarlar arası kablosuz ağları görüyor ve baglanabiliyoruz. usb ile denemedim ama bilgisaradan bilgisarlar arası kablosuz ağ kurup interneti paylasıma acarsak telefondan bu kablosuz aga modeme baglanır gibi baglanabiliyoruz

• kill_them_all kullanıcısına yanıt
    benim telefonda alt katta ki wifi a bağlı ama şifreyi bilmiyorum telefonu pc ye bağlayınca onun şifreyi aktara biliyormu (bilgisayarda wifi kartı var !!!) bilmiyorum anlata bildimmi tüm ilgilenenlere tşk ??? @kill_them_all
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheFSD

benim telefonda alt katta ki wifi a bağlı ama şifreyi bilmiyorum telefonu pc ye bağlayınca onun şifreyi aktara biliyormu (bilgisayarda wifi kartı var !!!) bilmiyorum anlata bildimmi tüm ilgilenenlere tşk ??? @kill_them_all

hiç bişey anlamadım
  • Beyelr pc windows 8.1 ve telefon lg g2 var samsung young var neyse onceden (win 7 iken)telefonu usb den pc.ye baglayip ayarladan usb baglaniyor u sectigim zaman direk olarak pc ye internet geliodu simdi deniyorum pc de hic.bi belirti.falan olmuyor internet eimgesinin uzerinde kirmizi carpi var bu is icin bi progrqm falan mi gerekiyor ? Simdiden tesekkurler iyi forumlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam emin olmamak ile birlikte, lg g2 için pc ye lg pc suit falan kurman gerek galiba
  • Nokia c6-01 telefonumdaki internetimi bilgidayarimla bi turlu paylasamadim lutfen yardim

• xiaomi nin USB wifi si var 3 dolar. hotspot ta yapıyor 3 dolarlık ürün herşeyi yapıyor. xiaomi kalitesi de cabası

• Normal yoldan paylasamammi ? Joikuspot u denedim olmadi

• Xiaomi mini Wifi router alacaksin, xiaomi telefonlarda ayrıca usb kablo üzerinden bilgisayardaki interneti kullanabiliyorsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.