|
Bildirim
Palavra, inanmayın böyle zırvalara |
günümün 16 saati telefonla geçer ben bir yan etkisine rastlamadım ne alakası var ayol |
Bir tarafta bilim insanları araştırma yapmış. Diğer tarafta ülkemdeki klavye araştırmacısı da palavra demiş. Kime inanacağız? Tabiki klavye araştırmacısına inanacağız ki ülkecek sittin sene belimizi düzeltemeyelim.
|
palavra demek abartı olur belki, fakat milyar dolarlık endüstrilerin bilim insanlarına ve bağlı bulundukları enstitülere ve araştırma merkezlerine finansal destek sağladığı, yani etkilediği bir dünyada yaşıyoruz.
Bunun tersini, yani Marlboro, Coca Cola vb. devasa şirketlerin bilim insanlarına makale yazmaları için destek sağlamadığını düşünmek ahmaklık olur. Körü körüne inanmamakta, temkinli olmakta fayda var. |
Palavra, inanmayın böyle zırvalara < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
günümün 16 saati telefonla geçer ben bir yan etkisine rastlamadım ne alakası var ayol |
Her şeye inanma boşver < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ayol ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Hiç bir şey bildikleri yok gavatların < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Doğa değil Allah, artık bu içi boş ve saçma kelimeleri yersiz kullanmayın < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İsviçreli bilim insanları diyorsa doğrudur |
|
Düşse ne olacak sanki herkes işi gücü bırakıp sürekli çocuk yapmaya uğraşıyor. Yıllardır şu sperm düşürür bu sperm düşürür taktılar sperme. |
He valla çoğunu dışarıya atıyoruz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bi o kaldı zaten, boş beleş işler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
denendi sorun yok , yalan haber bence :D |