cep yardımıyla masaüstü bilgisayar ile internete bağlanmak için hangi model telefon gerekli
arkadaşlar bulunduğum yerde ev telefonu yok .bağlanmıyor.sağ başındayım.
daha önceleri aynı durumdaki bir arkadaşım cep telefonu yardımıyla bilgisayardan internete bağlanıyordu.telsimin 750 kontör karşılığı aylık sınırsız bağlanma tarifesi var.ama hangi marka ve model telefon lazım bilmiyorum. alacağım telefonun gprs olması yeterli mi? bluetooth olması mı gerekir?ara kablosu ile olabilir mi?başka birisi modemli bir telefon olması gerekir dedi.
kısaca bu konuda bilgisi olan birisi yardımcı olabilir mi?
bu konuyu bilen biri varsa bende 6630 var kabloyla bağlanabilirmiyim internete?
ya lütfen biriniz yard1m edin
sana bu konuda yardımcı olmak isterim.. bende PDA (cep bilgisayarı) asus p525 var.. işimin internetle ilgili olması ve tatil için internetin olmadığı biryere gittiğim için bana lağzım oldu.. 1 haftadan fazla uğraştım yapamadım.. amacım telefon yardımıyla laptopdan internete bağlanmakdı..
tatilim sırasında başka bir telefonla bu olayı hallettim.. nokia 3230 ile sorunsuz bağlandım..
tek yaptığım telefonla beraber verdikleri cd yi yüklemek ve kabloyla telefonu laptopa takmak oldu.. cd de yükledğin programın adını hatırlayamaıdm şimdi.. programda seçenkerden internete bağlanma özelliği var onu tıklıyorsun.. herşey tamamdır..
en ucuzundan 2.ci el bir ericson t65 al ve bununla kolayca tel üzerinden kabloyla gprs ile masaüstünden bağlan,, ben yaklaşık 1 sene böyle bağlandım telsimin kampanyası vardı aylık 50 milyona sınırsız gprs.
ayrıca telefonun yanında verilen cd ile telefonu bilgisayarına modem olarak tanıtıyorsun, eğer aldığın yerde cd vermezlerse ericsonun sitesinden modelinin modem sürücülerini bilgisayarına indirip kursan da olur.
hey gidi günler be, gprs ile 1 filmi 4 günde indirdiğimi hatırlıyorum.
çok teşekkür ederim bi bakayım bugün
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme