ya arkadaşlar kusura bakmayın daha önce bu başlık hiç açıldı mı bilmiyorum ama.bende nokia 6600 var ve telsim kontorlu hattım var.bugün arkadaşın telinde (6600-ama hattını filan bilmiyorum) Tv izliyolarken gördüm.Eğer bu olayın bende yapılıp yapılamayacağı konusunda beni bilgilendirirseniz sevinirim ve eğer yapılıyosa yapmam gerekenler nelerdir.bi zahmet ....
444 0 542 Telsim Müşteri Hizmetleri'ni arayarak, hattınızı Cepİmaj aboneliğine açtırın. - RealOne programını cep telefonunuza yükleyin. - Mesaj olarak VIDEO yazın ve 7070'e gönderin. Cep telefonunuza "Service Message" başlıklı bir mesaj gelecektir. Bu mesaja tıklayın ve artık, cep telefonunuzu cep televizyonu gibi kullanmaya başlayın.
ya arkadaşlar ii güzel de bu cep imaj olayı nedir?ücretlendirme olayı nedir ne değildir.gprs filan lazım mı ?bir de dikkatinizi çekiyorum benim hat faturalı değil kontorlü.sergen_baba ve arif_icke yardımlarınız için teşekkürler.yardınmlarınızı tekrar bekliyorum ....
quote:
Orijinalden alıntı: **daywalker**
ya arkadaşlar ii güzel de bu cep imaj olayı nedir?ücretlendirme olayı nedir ne değildir.gprs filan lazım mı ?bir de dikkatinizi çekiyorum benim hat faturalı değil kontorlü.sergen_baba ve arif_icke yardımlarınız için teşekkürler.yardınmlarınızı tekrar bekliyorum ....
_____________________________ 12.07.2005 süper ***dj_analiz***
arkadaşım geçen gün aldı beraber internetten yabancı maç izledik ,mtv izledik açıkcası bu telefon tam orta yaş kullanıcılara hitab ediyor ,ama telefon bir harikaydı ya,,yani sonuçta NOKİA kalitesi var işin ucunda... _____________________________
Acaba nasıl bu tv kanallarını izleyebilirim 6230i 'den? Ve hangi kanalları izleyebilirim? (Turkcell hattımın GPRS ayarları falan hazır şu an.) Bilen biri ayrıntılı olarak anlatabilir mi?
(Gerekirse Telsim hattım da var ama GPRS hizmeti açık değil.)
quote:
Orijinalden alıntı: **daywalker**
orada açıklamışlar telsim ücretsizmiş ama görüntü pek kaliteli değilmiş. aveanın da tek kanalmış.
bence değmez tv izlemek diyemem ben ama acele bi iş varsa o zaman ok.
quote:
Orijinalden alıntı: arf*
orada açıklamışlar telsim ücretsizmiş ama görüntü pek kaliteli değilmiş. aveanın da tek kanalmış.
Alıntıları Göster
yaa arkadaşlar bütün orda yazan olayları harfi harfine yaptım.ve denilen mesaj da geldi yalnız orda yazan siteye bağlanamıyorum ve gprs bağlantısı bulunamadı dioo gprs olması şart mı.ve kontorlu hatlarda bu gprs olayını nası açtırabiliriz.LÜTFEN YARDIM ELİ............
quote:
Alıntıları Göster
avea nın tek kanal oldugu tam bır bomba... servısın ısmı mobılvızyondur ve KANAL D ATV CNN TURK NUMBERONE TV FASHION TV izlenebilir.
quote:
Orjinalden alıntı: arif_icke
quote:
Orijinalden alıntı: serhatakın
avea nın tek kanal oldugu tam bır bomba... servısın ısmı mobılvızyondur ve KANAL D ATV CNN TURK NUMBERONE TV FASHION TV izlenebilir.
quote:
Orjinalden alıntı: arif_icke
Alıntıları Göster
zaten ben de oradan okudum kendi tespitim değil yani...
quote:
zaten ben de oradan okudum kendi tespitim değil yani...
temmuza kadar ücretsidi telsimde ama veri aktarımı son derece kalitesizdi.bence çok önemli bir özellk değil şuan şu şartlarda.ama geliştirilebilirse ve ücret ayarlaması güzel olursa mükemmel olur
quote:
Orijinalden alıntı: alemao
temmuza kadar ücretsidi telsimde ama veri aktarımı son derece kalitesizdi.bence çok önemli bir özellk değil şuan şu şartlarda.ama geliştirilebilirse ve ücret ayarlaması güzel olursa mükemmel olur
Alıntıları Göster
k750i'de bölye bir imkan var mı?ya da film yükleme gibi bir olasılık???
quote:
Orijinalden alıntı: Ata
k750i'de bölye bir imkan var mı?ya da film yükleme gibi bir olasılık???
Alıntıları Göster
k750i symbian mı kullanıo?
quote:
Orijinalden alıntı: egzantirig
avea ücretlimi?
ben avea hat kullanıyorum..
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: egzantirig
avea ücretlimi?
avea ücretli bir dakikası 270.000 lira yada 97kb:135.000 lira
quote:
Orijinalden alıntı: sergen_baba
quote:
Orjinalden alıntı: egzantirig
avea ücretlimi?
avea ücretli bir dakikası 270.000 lira yada 97kb:135.000 lira
Alıntıları Göster
yaw ben bişe sorcam. avea'dan tv izledim. görüntü rezalet. görüntü kalitesini artırmak için ne yapabilirim?
quote:
Orijinalden alıntı: Ed -
yaw ben bişe sorcam. avea'dan tv izledim. görüntü rezalet. görüntü kalitesini artırmak için ne yapabilirim?
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: [hyper]
Telefonun markasıyla ilgili sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: Ed -
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: [hyper]
Genelde öyle oluyor, çok kaliteli olmasını beklememek lazım. Çunku *.3gp formatta izletiyorlar..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme