Şimdi Ara

CEPTETEB [ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: incebellicambardak Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.281
Cevap
369
Favori
796.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Machine Wizard

evet

buradaki görselde çipsiz gözüküyor o yüzden sordum
    hesap kartında temazsız olması iyiymiş.
    yurtdışında para çektiniz mi peki hiç ?
    edit: kartı yeniledim. linktekinin aynısı geliyor. çip ve temazsız var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 10 Aralık 2019; 21:51:9 >

• e_capkan kullanıcısına yanıt
    Bugün Sade Kredi Kartını Aldım temassız özelliği yok. Teb 8 yıl geriden geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fastpayci

Bugün Sade Kredi Kartını Aldım temassız özelliği yok. Teb 8 yıl geriden geliyor
    Bendeki CEPTETEB kredi kartında temassız var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ben karti yenileyeli 1 ay oluyo o zaman sitelerindeki kart cipli ve temassizdi.Acaba tekrar cipsize donmus olabilirler mi?Bi musteri hizmetlerine sorun.Yurtdisinda ocakta para cekecegim.Hala o zamana kadar sorunuz devam ederse cevaplayabilirim.

Demekki aidat vermiyorum diye bana temassız vermediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Machine Wizard

Ben karti yenileyeli 1 ay oluyo o zaman sitelerindeki kart cipli ve temassizdi.Acaba tekrar cipsize donmus olabilirler mi?Bi musteri hizmetlerine sorun.Yurtdisinda ocakta para cekecegim.Hala o zamana kadar sorunuz devam ederse cevaplayabilirim.
    Yarın arayıp kaybettim diyeyim
    Yenisi gelsin . En azından üzerinde isim olur
    edit: kartı yeniledim. çip ve temazsız var yeni kartta. 2güne geldi yenisi ptt ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 10 Aralık 2019; 21:52:11 >
  • quote:

Demekki aidat vermiyorum diye bana temassız vermediler.
    Bendeki de aidatsiz
    Bu sene yenilendi kart temassız geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

Bendeki de aidatsiz
    Bu sene yenilendi kart temassız geldi

Alıntıları Göster
    Vay kötü kedi şerolar vay bugün aldım temassız yok. Neyseki enpara kullanıyorum öylesine aldım belki ilerde lazım olur diye.

• illet bir banka ..50tl iadeli kampanyadan yararlanalım dedık hala iade olmadı.borc yansıttılar

• Fastpayci F kullanıcısına yanıt
    Enparadan iyi bence, bonus özellikli ve kampanya yapıyor. Enpara biraz pasif sanki kk konusunda

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fasakasa kullanıcısına yanıt
    Ben aidatsız aldım bonus falan yok ondan basit geldi.

• 50 bin TL limitli Garanti Bonus kart kullanıyorum. Muhtemelen aidat yansıyacak ocak ayında. İade alamazsam limiti bir TL ye düşürüp kapattırıcam cepteteb Bonus ile aidatsız devam edicem.

• quote:

Orijinalden alıntı: MUTAF

50 bin TL limitli Garanti Bonus kart kullanıyorum. Muhtemelen aidat yansıyacak ocak ayında. İade alamazsam limiti bir TL ye düşürüp kapattırıcam cepteteb Bonus ile aidatsız devam edicem.
    bonus flexi ye başvur. normali iptal et.

garanti bonus ta çok kampanya oluyor

kasımda 1 tane n11,1 tane gittigidiyor alışverişi yaptım 200 tl bonus geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 10 Aralık 2019; 21:54:47 >

• quote:

Ben aidatsız aldım bonus falan yok ondan basit geldi.
    cepteteb kk temassız var kurucu üyeyiz😏, kartını yenilet temassız gelebilir, işbankası aidatsız temassızdı kk yenilendi şimdi temassız

• Bu apple, netflix gibi üyeliklere %50 olayı kalkmış galiba. 2 aydır icloud 6,5 kesip geri yarısını yatırmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoenix_88

Bu apple, netflix gibi üyeliklere %50 olayı kalkmış galiba. 2 aydır icloud 6,5 kesip geri yarısını yatırmıyor.
    Kampanya devam ediyor.
    Kampanyamızdan yararlanmak için CEPTETEB Kredi Kartı’na ait kesilmiş son ekstrenin en az 1.000 TL olması gerekmektedir. Bu şarta takılmış olabilirsin.
    Eğer aldığın iade yıllık 100₺ olduysa bu sebeple de olabilir.
    CEPTETEB
    Dijital Platformlarda %50 İndirim Fırsatı
    https://www.cepteteb.com.tr/dijital-platform-uyeligi-yuzde50-indirim

• cnkst kullanıcısına yanıt
    Daha yeni aldım 1 ay olmadı. Bana vermediler zaten önemli de değil kampanya falan yapmıyor

• arkadaşlar aldım ve daha ilk aydan 120 lira aidat kestiler ve iptal de etmiyorlar. Ben de kartımı iptal ettirdim. Mümkünse bulaşmayın gidin orijinal garanti alın
  • YOUTUBE MUSİC CEPTETEB %50 İNDİRİM VAR MI
  • Yılbaşına özel 80 TL’ye varan bonus!

Bonus üye işyerlerinde tek seferde yapılacak market, akaryakıt, giyim veya kozmetik sektörlerinde 125 TL ve üzeri 2. harcamaya 20 TL, 4. harcamaya 20 TL, 6. harcamaya 20. TL, 8. Harcamaya 20 TL bonus, toplamda 80 TL bonus kazanabilirsiniz.

Nasıl katılırım?

Kampanyaya katılım için; harcamadan önce KAYIT yazıp 4616’ya SMS ile gönderebilir veya CEPTETEB Mobil Uygulaması kampanyalar sayfasından katılımınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Nasıl kazanırım?

13.12.2019-31.12.2019 tarihleri arasında tek seferde 125 TL ve üzeri market, akaryakıt, giyim veya kozmetik harcaması yapılması gerekmektedir. Bonuslar 06-16 Ocak 2020 arasında kullanılabilecektir.

Kampanyaya ait diğer bilgiler :

Kampanyaya katılım için ilk harcamadan önce; KAYIT yazıp 4616’ya SMS gönderilmelidir.
    Kampanya müşteri bazındadır.
    Her müşteri kampanyadan en fazla bir defa faydalanabilir, 80 TL bonus kazanabilir.
    Kazanılan bonuslar , 06-16 Ocak 2020 tarihleri arasında kullanılabilir, kullanılmayan bonuslar geri alınır.
    Kampanyaya peşin ya da taksitli harcamalar dahildir.
    Sanal pos işlemleri ve ödül kullanımları kampanyaya dahil değildir.
    Harcamaların Bonus POS’undan yapılması gerekmektedir.
    Kampanyaya sadece yurtiçinde yapılan harcamalar dahildir.
    Market sektöründe gıda dışı harcamalar kampanyaya dahil değildir.
    Farklı ürün kategorilerinde satış yapan sanal mağazalardan yapılacak işlemler kampanyaya dahil değildir.
    Kampanya dahilinde iade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.
    Tüm kartlar için kampanya katılım kısa mesajının sistemimize ulaşmasından sonraki işlemler dikkate alınır.
    Kampanyaya katılım SMS'leri KDV ve ÖİV dahil Turkcell için 0,85 TL, diğer operatörler için 0,65 TL'dir.
    Kampanya için gönderilen kısa mesajlar Banka sisteminde bulunan ve harcama yapılan kartın bağlı olduğu cep telefonu numarasından gönderilmelidir.
    Sade kartlar, banka kartları ve ticari kartlar kampanyaya dahil değildir.
    Ek kartlar kampanyadan ayrıca faydalanamaz, ek kartların yaptıkları harcamalar asıl kartın harcamasına sayılacaktır.

https://www.teb.com.tr/sizin-icin/yilbasina-ozel-80tl-bonus/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrmuhendis -- 16 Aralık 2019; 21:39:32 >

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.