Şimdi Ara

CEPTETEB [ANA KONU] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.283
Cevap
369
Favori
796.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1000 liraya 80 lira verecek, onu da parça parça harcarsan verecek. direk "yakıt harcamasına veriyorum" dese de ben de rahatlasam !

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aidatsız müşteriyim sanırım kurucu üye diyorlardı bize. Kartın yenisini talep etmiştim bugün geldi. Siyah olması güzel de dikey olarak bir kredi kartı ilk defa gördüm garibime gitti. Alttaki gibi aynı. Yatay olsaymış daha iyi ama siyah olması iyi.

Temassız ödeme seçeneği de mevcut.

CEPTETEB [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf1653 -- 21 Aralık 2019; 18:25:36 >
  • 2. yılım başlamış yine aidat almışlar benden. Çok af edersiniz de sokacağım bunların yapacağı işe. THH ile aidatımı geri aldıktan sonra bir daha sizden aidat alınmayacak demişlerdi. Ben de devam etmiştim fakat tekrar aldılar. Ekstreye yansıdığında tekrar THH yapıp alabilirsem kapatacağım kartımı. Ne hâlleri varsa görsünler. Enpara ile mutluyum ben.
  • geçenlerde Berlin'e gittim ve bir kaç kalem alışveriş yaptım. tabii euro olarak. aynı şekilde bu alışverişleri euro olarak yansıtmışlar kartıma. bu güzel bir artı. zira ödemeyi de isterseniz komisyonsuz ve kafalarına göre liraya çevirmeden direk euro olarak da ödeyebiliyorsunuz. ben şahsen sadece bu güzel özelliği sayesinde tercih ettim bu kartı.
  • ceremony kullanıcısına yanıt
    bu özellik bütün kartlarda var
  • Yusuf1653 kullanıcısına yanıt
    güzel görünüyor, nasıl talep ettiniz? benim kartın temassızı çalışmıyor yenisini isteyeyim.
  • Rampage kullanıcısına yanıt
    Mobil uygulama canlı destekten yenisini istediğimi yazdım. Temassızla alakalı bişey söylemedim ama temassız özelliği var gelen kartın, benim önceki kartımda da vardı. Yeşil beyaz renkteydi önceki.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rampage

güzel görünüyor, nasıl talep ettiniz? benim kartın temassızı çalışmıyor yenisini isteyeyim.
    int şubeden kayıp çalıntı bölümünden yenileyebiliyorsun kartı
  • arkadaşlar birden fazla ismimiz varsa istedigimizi yardırabilir miyiz tümü yerine?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Machine Wizard

enparada yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

daha önce kullandığım kartlarda öyle bir özellik yoktu. euro bazında yaptığım tüm alışverişleri liraya çevirerek kartın ekstresine yansıtılıyordu.
  • internet şubesinde ekstre ayarları olur her kredi kartında, döviz seçerseniz öyle öderseniz.
    Bankayı arayıp yabancı para ekstresi göndermelerini istemeniz gerekiyor. Tüm bankalarda vardır neredeyse.
  • arkadaşlar kartı aldım. limiti 2 bin yaptılar ama aidatı var diye kullanmıyorum. aidatı geri verme durumu var mı ceptetebin ?
  • Tatar 55 kullanıcısına yanıt
    2 otomatik odemeye iade.ediyolar

Internet veya telefon subeden yabanci harcamalar icin doviz ekstresine ayarlatmak gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrmuhendis

Yılbaşına özel 80 TL’ye varan bonus!

Bonus üye işyerlerinde tek seferde yapılacak market, akaryakıt, giyim veya kozmetik sektörlerinde 125 TL ve üzeri 2. harcamaya 20 TL, 4. harcamaya 20 TL, 6. harcamaya 20. TL, 8. Harcamaya 20 TL bonus, toplamda 80 TL bonus kazanabilirsiniz.

Nasıl katılırım?

Kampanyaya katılım için; harcamadan önce KAYIT yazıp 4616’ya SMS ile gönderebilir veya CEPTETEB Mobil Uygulaması kampanyalar sayfasından katılımınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Nasıl kazanırım?

13.12.2019-31.12.2019 tarihleri arasında tek seferde 125 TL ve üzeri market, akaryakıt, giyim veya kozmetik harcaması yapılması gerekmektedir. Bonuslar 06-16 Ocak 2020 arasında kullanılabilecektir.

Kampanyaya ait diğer bilgiler :

Kampanyaya katılım için ilk harcamadan önce; KAYIT yazıp 4616’ya SMS gönderilmelidir.
    Kampanya müşteri bazındadır.
    Her müşteri kampanyadan en fazla bir defa faydalanabilir, 80 TL bonus kazanabilir.
    Kazanılan bonuslar , 06-16 Ocak 2020 tarihleri arasında kullanılabilir, kullanılmayan bonuslar geri alınır.
    Kampanyaya peşin ya da taksitli harcamalar dahildir.
    Sanal pos işlemleri ve ödül kullanımları kampanyaya dahil değildir.
    Harcamaların Bonus POS’undan yapılması gerekmektedir.
    Kampanyaya sadece yurtiçinde yapılan harcamalar dahildir.
    Market sektöründe gıda dışı harcamalar kampanyaya dahil değildir.
    Farklı ürün kategorilerinde satış yapan sanal mağazalardan yapılacak işlemler kampanyaya dahil değildir.
    Kampanya dahilinde iade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.
    Tüm kartlar için kampanya katılım kısa mesajının sistemimize ulaşmasından sonraki işlemler dikkate alınır.
    Kampanyaya katılım SMS'leri KDV ve ÖİV dahil Turkcell için 0,85 TL, diğer operatörler için 0,65 TL'dir.
    Kampanya için gönderilen kısa mesajlar Banka sisteminde bulunan ve harcama yapılan kartın bağlı olduğu cep telefonu numarasından gönderilmelidir.
    Sade kartlar, banka kartları ve ticari kartlar kampanyaya dahil değildir.
    Ek kartlar kampanyadan ayrıca faydalanamaz, ek kartların yaptıkları harcamalar asıl kartın harcamasına sayılacaktır.

https://www.teb.com.tr/sizin-icin/yilbasina-ozel-80tl-bonus/
    Aynı gün maynı gün yazmamışlar, hepsini aynı marketten aynı gün yapsak da olur yani, değil mi

• çaylaq kullanıcısına yanıt
    İlan şartlarını sağladığınız sürece vermek zorundalar. Daha önce de yazmıştım. Vermedikleri takdirde TBB hakem heyetine şikayet edersiniz, yine alırsınız.

• quote:

2 otomatik odemeye iade.ediyolar
    fatura ödemediğim için benim için bu kartı kullanmamak daha hayırlı o zaman. otomatik ödeme vs ugraşamam
  • Tatar 55 kullanıcısına yanıt
    otomatik olmadan yarısını ediyolar
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.