Şimdi Ara

CEPTETEB [ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.283
Cevap
369
Favori
796.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cepteteb kart aidatı almadığı zamanlardan kalma kartım var uzun süredir kullanmadım şimdi baktım tarihi 09/19 da dolmuş yenisi için aramadılar yenisini talep edersem kart aidatı alırlar mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: juve212

Cepteteb kart aidatı almadığı zamanlardan kalma kartım var uzun süredir kullanmadım şimdi baktım tarihi 09/19 da dolmuş yenisi için aramadılar yenisini talep edersem kart aidatı alırlar mi?
    Bankayı aradım kartınız iptal olmuş yeni göndereceğimiz kart aidatlı olur diyor ne kadar saçma bir durum.
  • quote:

Cepteteb kart aidatı almadığı zamanlardan kalma kartım var uzun süredir kullanmadım şimdi baktım tarihi 09/19 da dolmuş yenisi için aramadılar yenisini talep edersem kart aidatı alırlar mi?
    Normalde çoğu banka bir ay kalana kadar yenisini gönderir bunlar bilerek yapmış olabilir aidat yok diye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bankayı aradım kartınız iptal olmuş yeni göndereceğimiz kart aidatlı olur diyor ne kadar saçma bir durum.

Alıntıları Göster
    Kartım kayıp oldu oldu iptal etsinler diğerini başka gönderirler. Bende yeni kart gönderdiler aidat şimdilik yok yaklaşık 6 ay oldu

• Limonen kullanıcısına yanıt
    Hocam bende bilerek diye düşünüyorum birde zamanında kurucu üye deyip ömür boyu kart aidatı yok diye reklam yapıyorlardı. Şikayet vara yazdım artık olumlu olur mu bilemiyorum.
  • Vefa1453 V kullanıcısına yanıt
    Çağrı merkezini aradım iptal oldu diye bilgi verdiler. Yeni kartlarımızın da hepsi aidatlı diyorlar kart süresi dolunca otomatik yenisi gelir direkt iptal olmaz diye biliyorum ama iptal etmişler
  • Altın satış enpara 282 cepteteb 284 tl görünüyor işlem yapınca o ikisi aynı fiyat veriyor nasıl oluyor 2.34 gram enpara 666.60 çıkıyor cepteteb 666.20 bozuyor 2 tl olmasına rağmen nasıl böyle saçmalık var anlamadım

• quote:

Çağrı merkezini aradım iptal oldu diye bilgi verdiler. Yeni kartlarımızın da hepsi aidatlı diyorlar kart süresi dolunca otomatik yenisi gelir direkt iptal olmaz diye biliyorum ama iptal etmişler
    3-4 kere kartı yeniletmişimdir aidat falan ödemedim hiç. Siz kartı kullanmadıysanız çok uzun süre, pasife düşüp kapatılmış olabilir. Benzeri ziraatte başımıza gelmişti

• quote:

Orijinalden alıntı: Exclusive.Gamer

Altın satış enpara 282 cepteteb 284 tl görünüyor işlem yapınca o ikisi aynı fiyat veriyor nasıl oluyor 2.34 gram enpara 666.60 çıkıyor cepteteb 666.20 bozuyor 2 tl olmasına rağmen nasıl böyle saçmalık var anlamadım
    Birinde alış birinde satışa bakmışsındır

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt
    İkisi de satış fiyatı farklı farklı bakmadım

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt
    Evet kullanmayalı uzun zaman olmuştu fakat iptalde ettirmiyordum bir gün lazım olur diye bir de tarihi dolduğunda otomatik yenisini gönderiyorlar diye aramamıştım da tesadüf bakınca öğrencim. Şikayetvar a ve Twitter a yazdım incelediklerini bildirdiler umarım aidatsız olarak yenisini gönderirler.
  • juve212 J kullanıcısına yanıt
    cepteteb, enpara furyası bitti.
    cepteteb, çaktırmadan kredi kartlarını kapatmaya mı çalışıyor, nedir?
  • bu ay gelen ekstrenin altında 30.09.2019 itibariyle kart aidat ücreti tutarları yazıyordu.
    şuan gelen bir aidat tutarı ekstre de yok ama sonraki zamanlarda gelir mi acaba?

aidatsız biliyorduk bu kartı şartları mı değişti acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: mintmax

bu ay gelen ekstrenin altında 30.09.2019 itibariyle kart aidat ücreti tutarları yazıyordu.
    şuan gelen bir aidat tutarı ekstre de yok ama sonraki zamanlarda gelir mi acaba?

aidatsız biliyorduk bu kartı şartları mı değişti acaba
    Aidatsız dönemde alanlardan mısınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmucit

cepteteb, enpara furyası bitti.
    cepteteb, çaktırmadan kredi kartlarını kapatmaya mı çalışıyor, nedir?
    Belki de sonuçta tarihi dolsa da bankalar yenisini gönderiyor. Hala şikayete dönüş olmadı ne olacak bakalım
  • Kart başvurusu yapmak için aradım ama ücret konusu kafamı karıştırdı. Ücret ödedikten sonra daha cazip bir kart alınabilir mi acaba? Yoksa ücretli de olsa bu kart tamamdır denilebilir mi? Başvuru yapsam mı bilemedim.

• befo B kullanıcısına yanıt
    Bonuz ozellikli gayet guzel bir kart

• Bugün gittim bankaya iptal ettirdim kullanmiyordum maaş için açılmıştı zaten sadece banka kartı vardı.

Hesap ücreti almıyorlar diye duruyordu da ne gerek var dedim kaç tane kart oluyor cüzdanda iptal ettik gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

Aidatsız dönemde alanlardan mısınız ?

Alıntıları Göster
    evet
  • baktım öyle çakallık yapıyorlar kapatır geçerim.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.