Şimdi Ara

CEPTETEB [ANA KONU] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.283
Cevap
369
Favori
796.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ömürboyu aidatsızdı güya:)
  • Junq kullanıcısına yanıt
    ilk 50.000 içinde miydiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok hocam ama geçen sene 85tlyi puan olarak yansıtmışlardı geri. Demin aradım ama bu sene hiçbir şey yapamıyoruz bütün müşterilerimize böyle dediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Junq

Yok hocam ama geçen sene 85tlyi puan olarak yansıtmışlardı geri. Demin aradım ama bu sene hiçbir şey yapamıyoruz bütün müşterilerimize böyle dediler.
    ben de aynı şekilde aradım iade yapamıyoruz bu sene dediler kapatın dedim kapattılar hiç tereddüt etmeden.
  • Junq kullanıcısına yanıt
    doğrudur . ilk 50.000 kişi için ömür boyu aidatsız çünkü. yanlış anlaşılmasın diye buraya yazmış olayım.

• bayrakdar kullanıcısına yanıt
    Bunların karnı doymuş artık hocam

• zaten hiç güzel avantajı kampanyası bonusu kalmadı neyleyek bur cepteTEPi

yahu

biz ceptetebe niye girdiydik?

ilk 50.000 kişi için ömür boyu kredi kartı aidatı yok idi asla almayacaklardı

diyegirdik

e bunlar ne diye sözlerinde durmuyorlar?

- Ebabil bir kuştur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Junq

Bunların karnı doymuş artık hocam
    aynen öyle eskiden şu kadar puan verelim 6 ay kalma sözünüze derlerdi hiç teklif yok bu sefer eski avantajları da kalmadı zaten paraf kullanıyorum son 1 yıldır çok iyi puan kazandırıyor aidatıda hemen puan olarak iade ettiler inşallah onlarda paraya doyup kendilerini bozmazlar.
  • ben ilk 50.000'in içindeyim bana yansıyan bir şey olmadı.
  • vitriol kullanıcısına yanıt
    Ilk 50 binde degilmis aidat yansiyan kisi

• Blöfte yemiyor artık adamlara desenize :) Ben ilk 50bindeyim ama son zamanlarda adam gibi kampanya göremiyorum maalesef. Tek kart kullanan biri olarak yeni kart arayışlarım başladı..
  • Benden tekrar çekmişler, 2 defa geri alabildim şimdi bir daha alabilirsem iptal edeceğim kartı. Uğraşamayacağım gerçekten konu sahibi olarak ÇöpteTEB ile.
  • alabilen olursa haber etsin biz de ona göre ısrarcı olalım
  • "Kurucu üye" olarak adlandırdıkları kategoride 2015 yılından beri CEPTETEB kredi kartını kullanıyorum.
    Keşke eskisi gibi otomatik ödeme talimatı ve çeşitli kampanyalar devam etse çok güzel olurdu. Sonuçta herkes ücretsiz kullanmıyor, aidat ödeyen kullanıcılar da var.
    Fatura ödemelerinden de faiz alınmıyordu, hala da öyledir sanırım.

En fazla faydalandığım kampanyası dijital platform kampanyası. Zaten başka da adam gibi bir şey yok bayadır.
    Onda da aralık 2019'daki ödememe iade gelmeyince sitelerinden şikayet oluşturdum. 2 gün sonra SMS ile kartıma indirim yansıtıldığına dair bilgi mesajı geldi.

Bu kampanya da biterse bonus kartın bazı avantajları haricinde bir avantajı kalmayacak gibi duruyor.
  • İlk 50 bindeydim kartımı habersiz iptal etmişlerdi heryere şikayet yazdım dün sosyal medya birimi aradı sistemde bilgilerinize ulaşamadık vs uzun süre olmuştu kullanmayalı aidat olmayan farklı bir kredi kartları varmış ordan kayıt oluşturup tarafıma verilen limiti görüntüledikten sonra o kartın iptalini sağlayıp cepteteb kredi kartı başvurusuna çevireceklerini söylediler neyse kabul ettim başvuruyu oluştururken kimlik bilgileri hata verdi yeni kimlikle değiştirdiğim için güncellemem gerekiyormuş uygulamadan güncelleyebilirsiniz dedi uygulamada güncel gözüküyordu çağrı merkezini aradım mail adresi verdi kimliğin ön arka yüzünün fotoğrafını gönderebilirsiniz dediler onuda yaptım tekrar aradılar başvuruyu tamamlamak için sonra kvvk izni hata vermiş mail göndereceğiz okuyabilir misiniz vs baktım kvvk yı kabul etmedim sorun değil dedi sonra tekrar aradı herşey tamam ama ilk kart başvurusunda belgeler eksik çıkmış çifte vatandaşlık var mı falan yok dedim ama imza atmanız lazım dediler bugün için bir temsilci iş yerine gelecekmiş belgeleri imzalatmak için ayrıca banka kartı verecekmiş oda tamamen ücretsiz dedi isterseniz sonrasında iptal edebilirsiniz dedi onuda kabul ettim 1 gün boyunca konuştuk bugün imzayı atınca tekrar kontrol edeceklermiş bakalım kartı geri almak için baya uğraştık o aidatsız karta limit gelince cepteteb olarak arka planda değiştirecekler özellikleri de eski kartınızla aynı aidatsız olacak dediler.

• cepteteb in hiç bir cazibesi güzel bir kampanyası kalmadı. aynı enpara gibi ıkısı çöp olma yolunda ilerliyor.
  • Ben ilk 50bin içinden alanlardanim geçen kartı yeniledim geldi fakat internet şubesinde kart veriliş tarihi 2019 yazıyor aidat yansitirlar mi acaba

• Hocam she card kampanyasında internet harcamalsri geçerli mi?

https://www.teb.com.tr/tebbonus/teb-she-card/

• quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

Hocam she card kampanyasında internet harcamalsri geçerli mi?

https://www.teb.com.tr/tebbonus/teb-she-card/
    Evet
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.