Şimdi Ara

çerçeveler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim çerçeve gelmemiş ve lig sıfırlanmamış hala elmas 5 0 puanım sizdede durum aynı mı ?

• Ligler ocakta sıfırlanacak.Çerçeveler hala dağıtılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • He iyi o zaman cunku ranked atip kaybedersem belki duserim bekliyim o zaman.

• NA hariç diğer serverlar sıfırlanmadı diye biliyorum.
  • beyler şu an serideyim, lig atlasam çerçevesi gelir mi acil cevap.
  • filojistoN kullanıcısına yanıt
    nasıl ya ben çerçeve almak için kaç gündür ranked atmıyorum kaybetme korkusuna ?
  • Ben plat bitirdim ama su an farkli bir gold cercevem var? Gecen sene gold bitirdim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dağıtmaya başlamışlardır herhalde ligler şimdi sıfırlanmayacak bu ara sezon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xandam

He iyi o zaman cunku ranked atip kaybedersem belki duserim bekliyim o zaman.

düşmen önemli değil çerçeveyi alırsın
    preseason elo kasmak için gayet uygun bir zaman
  • yeni çerçeveler çöp.
  • quote:

Arkadaşlar benim çerçeve gelmemiş ve lig sıfırlanmamış hala elmas 5 0 puanım sizdede durum aynı mı ?

Ligler şuan sıfırlanmıyor. Daha ara sezon dönemine yeni girdik. Bu dönemde dereceli oyunlara devam edebiliyorsun ancak ara sezondan önce ligin ne ise onun ödüllerini alıyorsun. Şöyle ki; sen şuan elmasım demişsin. Ara sezonda atıyorum ki ustalık ligine çıktın, ara sezon olduğu için ustalık liginin çerçevesini vs. alamıyorsun çünkü ara sezondan önce ligin elmastı. Ligler yeni sezonun başlaması ile sıfırlanacak. Şuan daha ara sezonda bulunuyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadouspan -- 11 Kasım 2015; 14:35:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faulen

yeni çerçeveler çöp.

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadouspan

quote:

Arkadaşlar benim çerçeve gelmemiş ve lig sıfırlanmamış hala elmas 5 0 puanım sizdede durum aynı mı ?

Ligler şuan sıfırlanmıyor. Daha ara sezon dönemine yeni girdik. Bu dönemde dereceli oyunlara devam edebiliyorsun ancak ara sezondan önce ligin ne ise onun ödüllerini alıyorsun. Şöyle ki; sen şuan elmasım demişsin. Ara sezonda atıyorum ki ustalık ligine çıktın, ara sezon olduğu için ustalık liginin çerçevesini vs. alamıyorsun çünkü ara sezondan önce ligin elmastı. Ligler yeni sezonun başlaması ile sıfırlanacak. Şuan daha ara sezonda bulunuyoruz.

Peki şu an dereceli atmanın bir eksisi olur mu?

• Sezon 4 gold çerçevem var. Bu sezon oynamadığımdan dolayı silver 2 bitti. Çerçevem ne olur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

quote:

Orijinalden alıntı: Shadouspan

quote:

Peki şu an dereceli atmanın bir eksisi olur mu?

Kazanırsan artısı olur. Yine bir örnekle açıklayayım. Mesela sezonu altın liginde bitirdin. Sezon 6 başlangıcında ilk 10 maçını oynadıktan sonra 10'da 8 yaptın diyelim muhtemelen yine altın olarak başlarsın. Ama ara sezonda ranked girip lig yükseldin ve Plat 1 olarak bitirdin diyelim. Sezon 6 başlangıcında ilk 10 maçta 10'da 8 yaparsan bu sefer Plat olarak başlarsın. Ara sezonda elo kasmanı kesinlikle tavsiye ederim. Niye bilmiyorum normal sezona göre çok daha rahat elo kasılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ERKUTCN

Sezon 4 gold çerçevem var. Bu sezon oynamadığımdan dolayı silver 2 bitti. Çerçevem ne olur ?

Silver çerçeve gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: RIP Gwen Stacy

quote:

Orijinalden alıntı: ERKUTCN

Sezon 4 gold çerçevem var. Bu sezon oynamadığımdan dolayı silver 2 bitti. Çerçevem ne olur ?

Silver çerçeve gelir.

Bir ara eski çerçeven üstünse o kalır muhabbeti vardı da ondan sordum. Teşekkürler.
  • Shadouspan kullanıcısına yanıt
    elo kasmak ne oluyor?
  • Benim çerçevem gelmiş ama plat1 işlemeli gelmiş.Şu alt kısımdaki ufak detay.Ama ben plat 3üm.

Takımdakilere bakıyorum loadingde , onlarda da hep gold1 , plat1 işlemesi var.Tr riot hata mı yaptı yoksa geçici mi ?Herkeste en iyi çerçeve olacaksa o 1-5 arası işleme farkını niye yapıyorlar o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flying Dutchman

elo kasmak ne oluyor?

Elo= derece/sıralama puanı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.