Şimdi Ara

Çerezlerden Nasıl Kurtulunur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İE'nin internet seçenekleri menüsünden tamamen bir temizlik yapmadığını bildiğim için hatta garip bir şekilde 3-4 yere birini silersen diğerini windows'un yedekte tutup güya çerezlerden kurtulduğunuzu hissetmenizi sağladığını öğrenince taşmaya başlayan windows'un bardağı iyice taştı bütüm yazılımlar ve oyunlar windwos uyumlu olmasa linux'e geçicem hiç düşünmeden böyle. Neyse bir çözüm olarak verilen bu kodu denedim windowsun her açılışında siliyormuş diye ama hata verdi dosya açılışta dosya kullanımda diye acaba sorun nerde

RD /S /Q "C:\Documents and Settings\Turgay\Local Settings\Temporary Internet Files"
    RD /S /Q "C:\Documents and Settings\Turgay\Cookies"
    RD /S /Q "C:\Documents and Settings\Turgay\Local Settings\History"

Birde bu çerezlerin iyi yazılımlar olduğu söylensede bıçak gibi çoğu zaman kötü yönde kullanılıyor o yüzden gerek duymuyorum hıza bir etki etmediğini biliyorum ama temporary files hızı arttırdığını biliyorum bu dosyaların içindede çerez barındırdığı içinmi siliniyor eğer kimlik bilgisi barındırmıyorsa silmek istemiyorum hız açısından site daha hızlı yüklensin diye.

Ve böyle çerezleri ne windows'un altındaki çerez klasöründe nede local settings'deki çerez klasöründe barındırmayan bir tarayıcı varmı Google Chrome'un bildiğim bu özelliği vardı hatta çok hızlıydı ama çok hızlıda çöküyordu :) ve bir kaç istemediğim özelliğide değiştirlemiyordu o yüzden sildim başka bir tarayıcıda böyle özelliği olan varmı yada google yeni sürümlerinde bu sorunları hallettimi bu konularda bilgisi olan varsa beni aydınlatabilir mi acaba?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bitlerden Nasıl Kurtuluruz??
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.