Şimdi Ara

Cerrahpaşa İng mi Çapa mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lys sıralamam 220 çapa tıp mı tercih etmeliyim cerrahpaşa ingilizce mi, cerrahpaşa ingilizcenin ingilizce eğitim düzeyi nasıl bir de?

• bende bunun cevabını arıyorum ingilizce yapabileceğimden emin değilim
  • İngilizceniz kötüyse cerrahpaşa türkçe ya da hacettepe türkçe seçin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Istanbul devlette tıpı bulmuşsun ıngılızce mı turkce mı dıye dusunuyosun, yaz gıtsın turkceyı:D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hacettepe tıp
    bahçeşehir tam burslu
    koç tam burslu
  • İng kötüyse yazma gibi bir saçma tabir var hazırlıkta bir sene boyunca eşek değilseniz o fakülteyi bitirecek kadar ing. öğrenirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frood -- 2 Temmuz 2014; 22:52:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben vakıf düşünmüyorum ama ingilizce hazırlık bir yıl kayıp gibi öğrenemez miyiz üç dört ayda dersleri anlamam diye korkuyorum
  • Bence Koç Tıp olabilir. Yani giden birilerini tanımıyorum ama Koç sonuçta.
  • Cerrahpaşa'yı ziyarete gittiğimizde bizi gezdiren öğrenci haftasonları ingilizce kursuna gittiğini söyledi. Güncel makaleleri takip etmek için ingilizce bilmek daha avantajlı oluyormuş. Ben ingilizce tıp oku derim, zaten ilk senedeki alışma evresinden sonra ayak uydurursun

• ben kararsızım puana yazık olur diye çapaya gitmek istemiyorum ama hem türkçe hem rahat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulsen27 -- 2 Temmuz 2014; 23:11:27 >
  • takip
  • koça puanım yetmiyor zaten de düşünmüyorum. ama istanbul üniversitesinin hazırlığını geçmek çok kolaymış ingilizce kursuna gitmeyi de düşünüyorum. şu an hangisinin daha prestijli olduğu benim için daha önemli aslında.
  • Ancak Yurtdışı düşünüyorsanız İng. yazın yoksa kursa gider halledersiniz gelin çapaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asterixis -- 3 Temmuz 2014; 19:08:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coldplayer1

Lys sıralamam 220 çapa tıp mı tercih etmeliyim cerrahpaşa ingilizce mi, cerrahpaşa ingilizcenin ingilizce eğitim düzeyi nasıl bir de?

Hocam bence yani illa Istanbul dusunmuyorsan hic dusunmeden hacettepeyi yaz derim. Fakat istanbul istiyorsan Cerrahpasayi secmelisin derim. Bence ingilizcen kotuyse hic bulasma. Ingilizcen iyiyse zaten olurda birgun farkli seyler dusunursun ingilizce okumanda fayda var. Yani sonucta alacagin egitim her iki universitede de TIP uzerine olacak. Yani en iyi universitelerden ikisini kiyaslamissin cok buyuk farklar yokki aralarinda. Elbet birine daha yakinsindir.

• çapaya daha yakınım, ama össci kafası sıralaması yüksek olanı yaz diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: coldplayer1

çapaya daha yakınım, ama össci kafası sıralaması yüksek olanı yaz diyor

Ossci kafa ayni şartlarda ise yüksek olanı yyazıyor bu ffarklı

• Ingilizceye bulaşmiyim diyosan çapa yazabilirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.