Şimdi Ara

Cerrahpaşa mı Hacettepe mi?(Tıp) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
6
Favori
48.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bayadır foruma bakmıyordum aradan 1 yıl geçmiş.

TUS'u kazandım, şuan İstanbul EAH'ta ortopedi asistanıyım. Foruma bakamamamın nedeni de bu zaten :)
  • bu konuya bir kere denk gelmiştim ve çok hoşuma gitmişti resmen baştan sona bir hikaye var beni keyiflendirmişti uplamak istedim
    konu sahibi hocama selamlar
  • hocam son durumunuz nedir? iyi ki bu bölümü seçmişim diyor musunuz,kariyeriniz ne durumda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • grandtheftauto5 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, durum güncellemesi :)
    Halihazırda 2 yıllık ortopedi asistanıyım. Yarıladık sayılır. İş yoğunluğum biraz azalmış olsa da hala yıpratıcı. Türkiye'de asistanlık eğitimi diye birşey yok. Ne iş varsa yapıyoruz. Sınavlardan yüksek puan almış memur-işçileriz. Eğitim ve araştırma hastanesinde eğitim ve araştırmanın zerresi yok.
    Önceki postlarda muhtemelen farklı düşünüyordum, tekrar okumadım ama itiraf etmek zorundayım ki tekrar seçme şansım olsa hem tıp hem de ortopedi ile ilgili birkaç defa daha düşünürdüm. Başka bir alanda(tıp dışı) daha bağımsız ve daha başarılı olabilirdim diye hep aklıma geliyor. Yetenek ve azmim heba oluyor. Hevesim çoğunlukla kırıldı. Yorgunum. Ama yine de işimi seviyorum diyebilirim. Bu hissiyatlarımı insanlara yansıtmamaya çalışıyorum.

@grandtheftauto5
    @russel derek murphy

• Ahahaha hocam inanılmaz bir konu gerçekten. Tıpla alakam olmadığı halde konu sardı. 9 sene boyunca konuyu güncellemişsiniz foruma olan ilgi alakanızdan dolayı tebrik ederim.

• cellman406 C kullanıcısına yanıt
    hakkınızda hayırlısı olsun değerli hocam iyi çalışmalar dilerim
  • Benimde bu ikilemde kalmak için ne yapmam gerekli ne olur yardım edin (3 senem var sınava)

• Tercih döneminde az okumamıştım bu konuyu vay be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonard07 -- 30 Nisan 2022; 5:12:27 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.