Şimdi Ara

cerrahpaşa tıp soru cevap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi | Tıp Tercihim
    https://tiptercihim.com/istanbul-universitesi-cerrahpasa-tip-fakultesi

Temel şeyler yukarıdaki linkte yazıyor öncelikle fakülteyle ilgili daha özel sorularınızı bekliyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• cerrahpaşa ee nasıldır

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ebobekok. E kullanıcısına yanıt

iüç ee'ci foruma geri gelmiş ona sorarsın

• ona göre türkiyenin en iyi yeri

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Barınma imkanları nasıl , yurtlar pahalı mı ?
    Söylendiği kadar kolay mı ve bu kolaylığı , diğer sunduğu imkanlar vb. için Ankarada yaşamak isteyen birinin gelmesi mantıklı mı ?

• balamir. B kullanıcısına yanıt

Barınma zor, kız isen murat dilmenerdeki yurtta yer daha rahat oluyor. 3000tl ve tek kişilik odalar olması lazım. ilk 3 sene biraz zorlanırsın yol açısından ama barınmayı halledersin en azından. Erkek olarak çıkması daha zor. Ev fiyatlarını çok bilmiyorum şu an ama 2+1ler 15.000 civarıdır diye düşünüyorum.

Yani beklentiye bağlı kolaylık konusunda artık 1-2-3te de yoklama gelmiş diye duydum alt dönemlerden biri varsa daha iyi açıklar. Eskiden biz hiç gitmiyorduk beğenmezsek dersleri evde oturup çalışıyor ya da geziyorduk, şimdi hep gitmek zorunda olucaksınız ama hocalar genel olarak iyi niyetlidir kolay kolay kalmazsınız. Büte genelde en iyi hocaları verirler ki bu hocalar en basit şeyleri söylediğinizde sizin sözlünüze 70-80leri verir, geçersiniz.

• Renholm R kullanıcısına yanıt
    Ekleme yapayım Dönem 3'e geçmiş biri olarak. Yoklama yine olmayacak sadece kağıt üstünde var denildi bize aynı sistem devam yani.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Trakya Tıp Soru Cevap
    3 yıl önce açıldı
    odtü soru cevap
    2 yıl önce açıldı
    Tıp fak. okuyanlara bir soru
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 343code kullanıcısına yanıt

Hocam ben de sıkça sorulabilecek sorulardan bir tanesini sorayım belki merak edenler vardır. Eğer bilginiz varsa gerek preklinikte gerek stajlarda intörnlükte fln nerelerde ders görülüyor şu an? Bir aralar taşınma süreçlerinden ötürü geçici olarak farklı yerlerde ders alındığı söyleniyordu diye hatırlıyorum

• egehan_45 kullanıcısına yanıt
    1. Sınıfta ekip çalışması diye bir eğitim programı var, onun için 3-5 kere gidilmesi gerekiyor sanırım. 2. Sınıfta hiç gidilmiyor. Diğerleri için bir şey söylemiyim üst dönemler daha iyi bilir.

• 343code kullanıcısına yanıt

Anladım hocam çok teşekkür ederim

• egehan_45 kullanıcısına yanıt

Preklinik pratikleri zaten temel bilimler binasında, o bina hala aynı şekilde devam ediyor. Türkçe tıp binası da yeni yapılmıştı amfilerin çoğu da orada. Dahiliye monoblok binasında yenilenmiş dahiliye amfileri kısmı var. 4. sınıftaki derslerin çoğu orada, 5. sınıfta zaten %60ı murat dilmenerde, birimlerin kendi yerlerinde bulunan küçük amfilerde oluyor(30 kişiye kadar bölündüğümüz için çok büyük bir amfi ihtiyacı olmuyor).

İntörnlük için pediatri rotasyonu ve bazı kısa istisnalar hariç tamamen murat dilmenerdeyiz.

Genel durum olarak, ameliyathane sayımız eskisiyle aynı şu an ve hepsi çalışıyor. Poliklinikler de tam kapasite çalışıyor. Acili çok görmedim ama eskisi direkt fatihin ortasındaydı belki ulaşımdan dolayı hasta sayısı azalmıştır ama hastalar da yeni yerimizi yavaş yavaş öğrendi artık park yeri bulmak bile sorun oluyor genel olarak hasta görmekse derdiniz çok bir sorun olacağını sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renholm -- 19 Temmuz 2024; 11:33:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Renholm

Preklinik pratikleri zaten temel bilimler binasında, o bina hala aynı şekilde devam ediyor. Türkçe tıp binası da yeni yapılmıştı amfilerin çoğu da orada. Dahiliye monoblok binasında yenilenmiş dahiliye amfileri kısmı var. 4. sınıftaki derslerin çoğu orada, 5. sınıfta zaten %60ı murat dilmenerde, birimlerin kendi yerlerinde bulunan küçük amfilerde oluyor(30 kişiye kadar bölündüğümüz için çok büyük bir amfi ihtiyacı olmuyor).

İntörnlük için pediatri rotasyonu ve bazı kısa istisnalar hariç tamamen murat dilmenerdeyiz.

Genel durum olarak, ameliyathane sayımız eskisiyle aynı şu an ve hepsi çalışıyor. Poliklinikler de tam kapasite çalışıyor. Acili çok görmedim ama eskisi direkt fatihin ortasındaydı belki ulaşımdan dolayı hasta sayısı azalmıştır ama hastalar da yeni yerimizi yavaş yavaş öğrendi artık park yeri bulmak bile sorun oluyor genel olarak hasta görmekse derdiniz çok bir sorun olacağını sanmıyorum.

Çok teşekkür ediyorum hocam etraflıca bahsetmişsiniz her şeyden  

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.