Şimdi Ara

CERWIN-VEGA SUBWOOFER DUYAN VARMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
4.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar cerwin-vega sub aldım 38 cm 600 rms
    ben daha önce duymamıştım tesisatçım tavsiye etti
    çok iyi olduğunu söyledi bilen dinleyen varsa bilgilendirin beni
    http://www.cerwinvegamobile.com/VMAX15.php

• Herhalde fazla ilgili değilsiniz bu işlerle =)

Cerwin Vega dünyaca ünlü bir markadır, Sony,Pioneer,Kenwood vb gibi ürünlerden bir sınıf üstte bir markadır..Alpine,Clarion gibi...Çok güçlü subları vardır, ki sizin aldığınız model, inanın bana ortalığı sallayacak bir model, çok iyi bir seçim yapmışsınız...Fakat şöyle bir durum var, Bu subları çok iyi beslemek gerekir, yani sakın gidipye JBL fln almayın bu sub'ı beslemek için, anfi tercihinizi yine güçlü ve üst sınıf bir markadan yana kullanın..

Güle güle kullanın yeni canavarınızı =)

Saygılar
  • cervın vega bu işin en eski ve en iyilerindendir.iyi günlerde kullanın
  • hayatında bpx görmemişsin belli
    quote:

Orjinalden alıntı: snoopcess

Herhalde fazla ilgili değilsiniz bu işlerle =)

Cerwin Vega dünyaca ünlü bir markadır, Sony,Pioneer,Kenwood vb gibi ürünlerden bir sınıf üstte bir markadır..Alpine,Clarion gibi...Çok güçlü subları vardır, ki sizin aldığınız model, inanın bana ortalığı sallayacak bir model, çok iyi bir seçim yapmışsınız...Fakat şöyle bir durum var, Bu subları çok iyi beslemek gerekir, yani sakın gidipye JBL fln almayın bu sub'ı beslemek için, anfi tercihinizi yine güçlü ve üst sınıf bir markadan yana kullanın..

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgodgodgo -- 4 Ekim 2007; 20:59:19 >

• Ewet arkadaşlar doğru cervin vega güzel bi marka pioneer, sony, kenwood, jvc gib marklarin bi üstü yani üst sinif dioruz bu markalara helix,nakamichi,cervin vega, audioson gibi markalarin bazi modelleri girer ii bi seçim
  • bence bpx serisi anfiler eskisi gibi kaliteli deil .eski gto ve gth serisinden sonra ckan 300.1 ve 1200 .1 den sonra kalite bariz şekilde düştü jbl eski jbl deil oto gurubunda artık.ama eskilere lafım yok kesinlikle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dgodgodgo

hayatında bpx görmemişsin belli
    quote:

Orjinalden alıntı: snoopcess

Herhalde fazla ilgili değilsiniz bu işlerle =)

Saygılar

Başkalarını tartmadan önce kendizi bir tartın, benim ne gördüğüm ne görmediğim sizi ilgilendirmez..

Gidipte JBL almayın cümlesinde demek istediğim, anfi konusunda sorulan her soruya bilgisizce verilen JBL yanıtından kaynaklanmaktadır.

Bu konularda benden daha bilgili olabilirsiniz takdir ederim, fakat Cerwin Vega bir woofer'ı JBL ile beslemek bu işin etiğine uymaz, güçlü olabilir, stabil olabilir, fakat olmaz.. Tabi dersenizki bass çıksın millet baksın ilgi çeksin o zaman ayrı, kalitesine tonuna bakmadan istediğiniz anfiyle besleyin...

Saygılar

Unutmadan konu sahibi arkadaşa birkaç şey daha söyliyim,

Woofer'ınıza yaptıracağınız kabini kesinlikle hafife almayın, kabinler hoparlörlerin yuvasıdır, kesinlikle orjinal kabin ve port ölçülerine bağlı kalarak kabin yaptırın.

Saygılar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • size katılıyorum
  • Kısadan hisse cevaplarla bu iş yürümüyor adam spl bir sistem kurmuyorki ana ünitenin ne oldugunu alt yapının ne oldugunu Söylemeden sen kalkmış etikten bahsediyorsun bu dünyanın içinde olanlar demekki boşuna milyarlar yatırıyor bu seriye

quote:

anfi konusunda sorulan her soruya bilgisizce verilen JBL yanıtından

İşte bu yüzden ilk cevabımda ısrarcıyım
    Jbl amfi tavsiyesi olunca yorumlar hemen 4 kanallı bir amfi yorumlarıyla karıştırılıyor
    BPX serisini bu dünyanın içinde olanlar bilir

quote:

Gidipte JBL almayın cümlesinde demek istediğim, anfi konusunda sorulan her soruya bilgisizce verilen JBL yanıtından kaynaklanmaktadır.

Buradada işi önyargıya sen vurdun bilmem anlatabildim mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgodgodgo -- 5 Ekim 2007; 8:51:38 >

• dgodgodgo sen ne acayip adamsın ya..herkese laf sokmaya muhalefet olmaya çalışıyorsun...Hangi topicte görsem muhalefet..İyi ki bişeyler biliyorsun...Yaptığı da matah bişey olsa...
  • Cerwin-vega, Focal, Audison,Kicker,SPL bu tür markalar oldukça iidir modellerini araştırıp her hanği bir ürünü alabilirsin.Doğru bir tercih yapmışsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: melih_18

dgodgodgo sen ne acayip adamsın ya..herkese laf sokmaya muhalefet olmaya çalışıyorsun...Hangi topicte görsem muhalefet..İyi ki bişeyler biliyorsun...Yaptığı da matah bişey olsa...

Yanlış tanımışsın o zaman yazık sana
    Su yorumu yazmak için epey enerji harcamışsın yazık
    Amacım yardımcı olmak kimseye laf sokmaya çalıştıgım falan yok
  • Zaten banlanmiş 2. banlanişi
  • evet kabin önemli orjinal kabinde aldım
    anfi olarakta cadence aldım 2 ohm da kullanıyorum
    http://www.cadencestore.com/ProductCart/pc/viewPrd.asp?idcategory=128&idproduct=336
    valla arkadaşlar öyle bi çalıyorku arabanı her tarafı sallanıyor
    çok kaliteli ve net bi ses çıkıyor
  • Kaça aldın acaba çok iyi seçim
    Jbl diyenlere yukarıda arkadaşın biri yazmış zaten
    Focal audison vs varken jbl nedirki
  • yiğidi öldürün ama hakkını yemeyin jbl hop ve anfi yaparken bu dediğiniz markalar daha piyasada yoktu.birde kıyaslama yaptığınız markalarda işi fasona döktü artık
  • Jbl 60 yıllık firma tam tamina...
  • Dostum ona bakarsan sony daha eski ama hi-end ürünler hariç denon ve onkyo ile kapışamaz. Bu işte sene çok önemli değil.
    Piyasada çok iyi markalar war.
    Nakamichi harman cardon bose bang & olufsen mesela RCF oto sistemleri bıraksa da hala piyasanın en iyi sublarından biri.
    Bu arada JBL kötü değil türkiyede ilk tüp şeklindeki JBL bass lardan birini kullandık zamanında. Yandığında içinden çıkan telleri görseniz fikriniz değişirdi. Ama yinede iyi ses veriyordu
  • jbl e kötü diyen bu is1 biraksin gitsin en dusuk bpx e gelmeden gto 1201.1 i dene o f1yata ole b1 amf1 bul ustasin dicem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.