Şimdi Ara

Cevap: 2014 MERCEDES C-Class ANA KONU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bmw kullanıcısı olarak Bmw 520i almayı planlarken ölçüp biçtim, W205 c180 AMG'nin benim için daha uygun olduğuna karar verdim. Öncelikle araç sahiplerini kutlarım, araç gerçekten harika, sınıf üstü bir araç.

Çok yararlı bir topic olmuş bu arada, herkese yardımları için teşekkürler, büyük kısmını okudum diyebilirim.

Yine de bazı konular var ne resmi sitede, ne internet araştırmasında ne de burada emin olabildiği, onları sizlere sormak isterim:

1) Keyless-go almazsak anahtarı eski Mercedes'lerdeki gibi yuvasına mı sokmamız gerekiyor? Yoksa Keyless go bagajı ve kapıları otomatik açmak için mi var?

2) Burmester çok sevdiğim bir markadır ve %99 ihtimalle siparişi Burmester ile vereceğim, kullananların yorumu nedir? Standarttan epey farklı mı?

3) Koltuklar için hafıza paketi almazsam tamamen manuel mi oluyor? Böyle bir araçta manuel koltuk bana biraz ters gelmekte.

4) İç mekan ışık paketine çok önem veriyorum, anladığım kadarıyla standart geliyor AMG ile, doğru mudur? kapıdaki Mercedes plakaları aydınlatılıyor mu alttan? İnternette öyle gördüm.

5) Ekran çoğu insanın da hemfikir olduğu üzere aracın zayıf halkası, gözüme hoş gözükmemekte. Onu büyük ebatta sipariş edeniniz var mı?

6) Artico suni deri gerçekten deri hissi vermeye yaklaşıyor mu?

7) airmatic kullananlar aydınlatabilir mi, almaya gerek var mı? epey pahalı emin olamadım.

8) full led farların avantajı tam olarak nedir?

8) Siyah ahşap-siyah artico deri-kavansit mavisi karoser ile sipariş vermek istiyorum, yorumlarınız var mı?

Herkese keyifli ve emniyetli sürüşler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2020 Renault Clio 5 [ANA KONU]
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.