Şimdi Ara

Cevap: Amd Apu A8-6600k CPU + HD 8570D sürücü sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • A8 6600K Soket FM2 3.9GHz 4MB Cache 100W 32nm İşlemci + HD8570D GPU-
    A55BM-E Amd A55 Soket FM2 Anakart----
    KINGSTON 8 GB DDR3 1600 MHZ CL11 (KVR16N11/8G)

Ben bu parçaları önermiştim ve 2014 sonunda arkadaşı ile bir bilgisayar toptancısından almışlardı. Arkadaşıda kurulum vs. her işlemini gerçekleştirdi. Herhangi bir arıza vey a servise gitme durumu olmadı.

Knight Online isimli oyunda çok düşük fps aldığını fark ettik. Ekran kartı sürücüsünü güncellemek istedik bu durumu fark ettik. TeamViewer aracılığıyla uğraştım fakat olmadı.

Bugün attığımız formattan sonra karşılaştığımız durum sonucu sanırım işlemciyi ekran kartsız olanını aldılar veya kurulumu yapan arkadaş ekran kartını monte edememiş olabilir.

Ekran kartı onboard sanırım bu modelde.

Parçaları değişmeden önce harici ekran kartı ATi Radeon X1050 bu modeli var

• İşlemci ve ekran kartı ayrı değil yani monte edilmeme durumu olamaz, apu sistemlerde ramler oyun için çok önemli ramleri 4x2 şeklinde alsaydınız keşke ama bunun knight online gibi bi oyunda fpsyi çok düşürebileceğini sanmıyorum

Ekran kartı driverini güncellemeden önce ddu ile kalıntıları temizledikten sonra kurulum yapın

Formattan sonra neyle karşılaştınız sistem ekran kartını görmediyse sürücüsünü yüklediğinizden emin olun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://m.tamindir.com/iobit-driver-booster/ indir driverları güncelle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.