Şimdi Ara

Cevap: Asus X550CC-XO105D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zaman geliyor az bişey öğrendim dediğin noktada yolun başında olduğunu yine anlıyorsun :)
    Benim durumum da şu daha çok video edit olaylarına ağır yollu girmeye karar verdim. Yani bildiğiniz film yapma düzeyinde. (arada iki fps atarım tabi)
    f/p olayının bendeki vücut bulmuş hali bütçe/uvk (uzun vadede kullanım) gibi bir felsefem var(zaten paralel bir durum) :)))
    Uzun zamandır teknolojiden uzak kaldım aldığım makine uzun vadede işimi görsün istiyorum. 300 tl için 1 yılıma kan doğranmasın. ASUS N56VZ-S4402H i7-3630 16G 1TB 15.6 W8 4GB F NVIDIA GeForce GT 650M 128Bit buldum teşhir ürünühttp://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/asus-n56vz-s4402h-i7-3630-16g-1tb-15-6-w8-4gb-f-101647087

16gb ram, 4gb ekran kartı i7 işlemci 4 x USB 3.0 gibi özellikler beni etkiledi. Bütçem max. 2000 derken teşhir ürününde 2.400 tl ye çıktı. Sizin yazılardan sonra da tabi kafam karıştı tabi. Şöyle bir çıkarımım olduki her zaman en yüksek gb, işlemci her zaman en iyi performansı vermiyor (tabi yanlış anladıysam burada haybeye konuşuyorum demektir :))) ]

Öncelikle 2. el, teşhir ürünü ve adını unuttum sıfır üründe yazılım hatası oluyorda yenilenip daha ucuza sürülüyor piyasaya bu tür ürünler hakkında bana ne önerir-söylersiniz.

Bu ürün muadili daha düşük bütçeli birşey önerirmisiniz yoksa zorla bütçeyi bunu al mutlaka mı dersiniz ya da kısacası ne dersiniz arkadaşlar ? :)
    Teşekkürler
    @tusu35 @sentetik5

• Şu da bir alternatiftir ki render harici seni o kadar da etkilemez şöyle bi m @sentetik5 akina işini görür bütçeni kasmaya değmez de bir alternatiftir benim için açıkçası. @tusu35
  • başlıkta yazdıgın Asus X550CC-XO105D ı ben kullanıyorum. bilgisayar iyi fakat senin işini görecegini düşünmüyorum :)

şimdi n56vz cook iyi bir makine. bu seni hayal kırıklıgına ugratmaz.ama onun yeni modelinede bi bak derim ASUS N550JV
    ekran kartları gtx lerden sonra gelen en iyi ekran kartlarından.

mademki grafik vs işlerinde kullanacaksın. benim kişisel tavsiyemde macbook yönünde :) 2600 e i5 mbp geliyor sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverPower -- 3 Ocak 2014; 17:04:44 >
  • OverPower kullanıcısına yanıt
    Macbook alemine girip bilgisayar olayına baştan başlama fikri beni ciddi korkutuyor. ASUS N550JV ye gelince oda benim için limit aşımı :) teşekkür ederim
  • Her ne kadar teşhir ürünü deyince insanın insan biraz çekinoy olsa da o ürün gerçekten çok iyi bir notebooktur. Bir dönemin hatta fazla değil 5-6 ay kadar öncenin ciddi satış rakamlarına ulaşmış bir modelidir. Eğer üründe bir sıkıntı yoksa (ki bunu nasıl anlarsın bir şey söyleyemeyeceğim) rahatlıkla alınabilir. Ancak bu fiyata çok yakın fiyat ile N550JV-CN211D modeli de satılıyor hatırlatırım. Dolar bir kaç güne düşerse (ki bunu öngörmek bu sıralar gerçekten zor...!) neredeyse aynı fiyata alabilirsiniz diyeceğim...
    http://www.indirimkenti.com/Products-URUN2565249-asus-n550jv-cn211d-i7-4700hq-240-ghz-8gb-1tb-156-full-hd-led-4gb-vga-dos-cam-blt.html

Yalnız şu farklaki bu modelde win 8 yok ve ramlerde 8 gb...Ancak win8 in sorun olmayacağını düşünerek söylüyorum ram artışı gerekince de yapılabilir... Tek farkı CN211d "sıfır" bir ürün ve yeni nesil işlemciye sahip (Aslında çok da önemli bir fark olmadığını hatırlatırım...!) sizin bahsettiğiniz ise ister istemez "teşhir" ürünü...
    Ama tekrar ediyorum ürün konusunda bir sıkıntı yaşamayacağınızdan eminseniz ve satıv-cıya güveniyorsanız düşünmeden alınabilecek bir notebookdur hatırlatırım...

Saygılarımla,

• sentetik5 S kullanıcısına yanıt
    Doların düşmesi eminim ki herkesin temennisi. win8 ve ram ile ilgili düşünceler benim içinde gayet isabetli.
    Limit 2.000'den zaten aşıma uğrayıp 2.400 e çıkınca ve bir diğer ürün 2.600 olunca aslında fark 200 değil 600 TL olmuş oluyor. Malum model yükseltmelerde üreticiler öyle profesyoneller ki şunu bunu azıcık artırayım dediğiniz noktada insan bir anda nereden nereye geldiğini anlayamıyor.

Sağolsun OverPower'da açıyı geniş tutarak birde mac önerisinde bulunmuş (mac istememe rağmen) hayata baştan başlama düşüncesi beni biraz ürkütüyor açıkçası :)

Sadece başlangıç aşamasında o kadar da yatırıma gerek olmayabilir mi diye düşünüyorum.
    Şu şekilde daha alt bir makina da bu iş için işinizi görür derseniz bunu da değerlendirmek isterim. Neticede video edit olayına giriş benim içinde yeni olacak.

Bilgilendirme için çok teşekkürler .

• benide korkuttu ve pc aldım. ama eninde sonunda macbook un tadına bakıcaz :) işler daha da ciddileşmeden , kopamayacak duruma gelmeden geçilmesini öneriyorum :) ve usb bellek e windows kurup tak cıkar calıstır bana cook güzel görünüyor. tabiki yinede siz bilirsiniz . aldığınız alacagınız ürün simdiden hayırlı olsun iyi günler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O zaman size Lenovonun Z500 i7 olan ürününü tavsiye edebilirim. En azından dediğiniz gibi başlangıçta çok açılmamış olursunuz ve bu tavsiye edeceğim ürün ile de istediğiniz her şeyi rahatlıkla yapabilmeniz mümkün. üzerinde cache amaçla kullanılan 8gb SSD bir diskin olması da avantaj sağlıyor. Bu sayede hem açılış kapanış çok hızlı olur hem de programlara da ilave fayda sağlayacaktır.
    Bu ürünü incelemek istersen notebooktesting.com a bakabilirsin. Oldukça geniş bir test yapılmış.

http://www.notebooktesting.com/tr/index.php/karsilastir/item/46-lenovo-z500-59-379846

Fiyat bilgisi için de aşağıdaki siteye bakabilirisin...
    http://www.indirimkenti.com/Products-URUN2565289-lenovo-z500-59-379846-i7-3612-8gb-1tb8g-156-dos.html

• Gayet başarılı bir fiyat / performans grafiği var. Almayı düşünebilirdim aslında 8gb ssd oldukça başarılı... ki ... heyecanıma dayanamayıp 2.399'a teşhir ürünü cihazı (garantisi benim alım tarihimle başlıyor.) aldım. Bugün kargoya verilmiş yarın elimde olur.

Ben aldıktan sonra da sıfırını 2.600'dan çıkarmışlar gittigidiyor'a :) Bakalım kapakta dikkat çekmeyen kılcal çizik var diyorlar görücez. Satıcı gitti gidiyorda %100 güvenilirlik almış 2 tane negatif yazı vardı. Heyecanlıyım gerçekten yarın elime nasıl birşey gelecek diye.

Bu tür bir teşhir malını alırken dikkat edeceğim bir husus varsa (kasasını kontrol edicem tabiki) söylerseniz sevinirim. Yoksa şans sizinle olsun diyorum ;)

"Yalnız taş, duvar olmaz" diyerek araştırıp yazdıklarınız için ikinize de teşekkür ederim.
    Bir gün siz de balatayı sıyırıp herhangi bir dansa başlamaya karar verirseniz bana bir mesaj atın işte orda ben size danışmanlık yaparım seve seve ;)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.