Şimdi Ara

Cevap: ASUS Zenbook UX32VD Teknik Servis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: BaRraCuDa__ Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kimse belirtmemiş bu yüzden sormak istiyorum. 8 GB ram takviyesi yapınca ramler yine 128 bit çift taraflı olarak çalışıyor mu yoksa bant genişliği 64 bite mi düşüyor? Buna bakabilecek var mı Aida 64 - Everest tarzı bi programdan? Birçok inceleme okudum ve 10GB rame yükseltince ramlerin dual değil single çalıştığını duydum ki bu da bence eskiye göre daha kötü, yükseltmeye değmez yani:(

Eğer 128 bit yani çift taraflı çalışıyorsa Kingston alıp takacağım, fiyatı artık 79 lira değil 246 lira, nasıl oldu anlamadım :-D

http://www.vatanbilgisayar.com/8gb-ddr3-1600mhz-cl11-tek-modul-notebook-ram.html

• Vatandan DDR3L-1600 Mhz 8GB Kingston aldım, umarım geldiğinde çalışır. 2GB'lık ana karta entegre ram 1.35v ile mi çalışıyor?
  • Calisti mi, bence memnun kaldin:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha taktırmadım. 2 hafta sonra taktıracağım, umarım olur. O zaman yazarım :) ama benim merak ettiğim üzerindeki anakart ram'i 2GB DDR3L mi oluyor? Yoksa low voltage ram taktırmanın bi mantığı olmayacak. Sizinkilerde 1.35v'ta çalıştığı yazıyor mu? Batarya süresine etki etti mi az da olsa 5-10 dakika kadar?
  • 9 yil sonra cevap yaziyorum. 128 bit calisiyor windows 10 pro'da. 2 GB + 8GB ramlerim 128 bit de calisiyor sikinti cikmadan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS X550VX BATARYA
    7 yıl önce açıldı
    BIOS ASUS N550JK İÇİN
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.