Şimdi Ara

Cevap: GEAR S2 ANA KONU (İZLENİMLER-TAVSİYELER)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar yardıma ihtiyacım var. Ben Gear S2'yi bir süre saat olarak kullanmak sonra yeni telefon alıp normal işlevde kullanmak istiyorum. Saat açılır açılmaz Gear Manager uygulaması yükleyin diyor. Benim emektar (!) telefonum Android 4.0.4 olduğundan haliyle yükleyemiyorum. Bir süre kurcaladıktan sonra Gear logosu olan yere üç saniye basılı tutunca açıldı ve ana ekran belirdi. Tahminimce retail mod falan devreye girdi. Saati ayarlayamıyorum. Yani saat 5 saat ileri -wifi bağlı olmasına rağmen- ve ayarlarda ayarlayabilecek bir seçenek göremiyorum. Ayrıca babamın telefonuyla -Grand Prime- eşleştirmeye çalıştım. Uyumlu telefonlar listesinde vardı. Ancak saati Gear Manager uygulaması görmüyor. İnternette saat ayarının ayarlardaki "Cihaz" sekmesinde yapıldığı söyleniyor ancak bende sadece iki seçenek var; "Ana ekran tuşuna çift basınca.." ve "Uyandırma hareketi" Bu arada eşleştirmeden önce saati sıfırlamama rağmen görmedi. Cihazı dün aldım en az üç kere sıfırladım lütfen yardım edin.

• nusretsirin N kullanıcısına yanıt
    Çevrende herhangi bir 5.0 işletim sistemi ve 2 GB rame sahip bir telefon üzerinden eşleştir ve sonra kendine göre saat modelleri ekle. Bazı modellerde eşletirme sıkıntısı oluyor ama onlarda genelde ilk sürümü 4.4 kitkat sürümünün altında gelen modellerde oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.