http://steamcommunity.com/profiles/76561198150184571/ eleman bu arkadaşlar reportlarsanız sevinirim. demoyu atsam sinir krizine girersiniz adam çok iyi bi marifet yapıomuş gibi bide şov yapıo milimetrik takip edip.çok sinir oldum ya elemana
Demoyu koymadan report istemek çok saçma.
quote:
Orijinalden alıntı: WaGNeRL0vE
Demoyu koymadan report istemek çok saçma.
adamın ismi avatarı zaten hile sitesi demoyuda atayım steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-42Oyc-smidv-ENoxj-5m5yr-eXfWA izle bakalım
İzledikten sonra dediğin gibiyse raporlayacağım, ama belki de adam hile değil ya da sırf kişisel bir tartışman yüzünden buraya yazdın bunu bilemeyiz.
O yüzden demoyu koyman iyi oldu...
Birini binlerce defa report etseniz bile suçsuzsa ceza almaz. Defalarca kontrolden geçirilip öyle banlanıyor hileciler vac ban dışında. Kişisel tartışma vs düşünmenize gerek yok reportlatyın gitsin. Suçsuzsa zaten avcunu yalar karşıdaki.
şöyle diyim demoyu izleyin adamın aimi benim üstüme getirip nukedeki borudan adım adım takip etmesi falan var çıkarken bizonla taraması falan yani herif bariz hile ama hala banlanmadı yenilgi falan umrumda değildi benim 2 hafta oldu ama adam o kadar ukalaydıki maç başı devre arası ve maç sonu konuşmaları çok sinir etti beni.alltan yazılanlar var bide.takım arkadaşları ölmekten başka bişey yapmadı zaten herif 40-9 bitridi oyunu :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme