Şimdi Ara

Cevap: HYUNDAİ i20 KULÜBÜ 414 ÜYE ANA KONU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. araç almayı düşünüyorum, otomatik ve küçük olması lazım, baktığım zaman bana en makulu İ20 geldi, çok kullanılmayacağı için dizele çok para veremeyeceğim onun için 21.4 benzinli otomatik almayı düşünüyorum. hiç İ20 kullanmadım ve kullanan tanıdığımda yok onun için sizden bilgi rica ediyorum. bakımları nasıldır konforu nasıldır vites geçişleri ve çekişi nasıldır vee tabiki yakıtı nasıl lpg siz binilebilirmi yada lpg takılsa uyumu nasıl? lpg olduğu zaman çekişden çok düşüyormu? farkındayım çok soru var ama 419 sayfa var biraz baktım sorularıma tam cevap bulamadım, cevaplarsanız sevinirim.

• valla hocam lpg uyumunu felan bilmiyorum ama 1.4 otomatik deli gibi yakıyor diyorlar hiç bulaşma bence 12-13 litreleri gören var ama 9 un altına düşmez gibi...
  • arkadaşlar yeni kasa 2012 1.4 otomatik troy satıyor arkadaşı, m bende 2011 ilk kasa i20 1.2 troy var bunu satıp bir miktar fark ödeyip otomatiği alayım diyorum 1.4 kullanan arkadaşlardan görüş alabilirmiyim.
  • Sıfır i20 1.4 Otomatik düşünüyorum. Kullananlardan yorum bekliyorum. Özellikle yakıt.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.