Şimdi Ara

Cevap: Kış Lastiği Önerisi Olan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gt Radial lastikleri hakkında fikriniz var mı? Bütçe açısından iyi diye duydum. Petlası hiç kullanmadım. Good Year ve Nokian çok kullanan var sanırsam. Yorumlar bayağı iyi.Diğer markalarıda değerlendireceğim.

• efe akkuş E kullanıcısına yanıt
    Formula alma kesinlikle onu söyleyeyim.Pirelli'nin yan markası olur kendileri.Ilık havada ıslak zeminde yolda durmaz soğuk havada karlı zeminde randıman vermez.Sırf bu yüzden kaza yaptım düşük hızda bariyerlere girdim ve sol ön çamurluk değişti.Good Year zaten bilindik marka kalitesini tartışmaya gerek yok.Nokian'da kaliteli ki büyük ihtimalle bende ondan alacağım.Uygun fiyatlı arıyorum diyorsanız da Petlas'dan şaşmayın.
  • Nokian bu yıl 4 mevsim lastik çıkarmış. Onu inceleme aşamasındayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben düşünmeden aldım.
    Daha önce normal lastik kullandım. Memnun kaldım.
    Tavsiye ederim.
  • Hangi şehirde yaşıyorsunuz, uzun süre kar yerde kalıyorsa, don olayı sık oluyorsa kesinlikle Nokian WR D4'ten şaşmayın.

Zamanında millet "Nokian neymiş yaaa çarşaf lastik" diye dalga geçerken, WR D3 + Pejo 308 ile bolu dağını yara yara gittik, bizden başka kimse de gidemedi ardımızdan da yolu trafiğe kapatmışlardı.
  • kesinlikle katılıyorum arkadaşa nokian wr d4 aldık çok ama çok memnun.ankara dikmende oturuyor kışın hiç sorun yaşamıyor.bende önceki araCIMDA CONTİNENTAL TS850 kullandım çok memnun kaldım şuan kuga aracımda nokian wr suv 3 kullanıyorum oda çok iyi.eğer güvenlik paradan daha önemli diyorsan nokian wr d4,continental ts850,goodyear ultragrip9 bunlardan birini öneririm.biraz daha ekonomik olsun dersen,eğer çok kar yağan,don olayı pek olmayan veya dik yokuşları olmayan bir yerde isen petlaslarda çok iyi kış lastiğinde.
  • Teşekkür ediyorum önerileriniz için, Gt Radial Champiro Winter Pro kış lastiklerinden aldım, yakın bir arkladaşımın tavsiyesi üzerine. Hepinize kazasız bir kış diliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efe akkuş -- 24 Ekim 2016; 9:26:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.