Şimdi Ara

Cevap: <<MSI LAPTOP>> KULLANICILARI PAYLAŞIM YERİ!! BURADA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• MSI MEGABOOK S260 1.86/512/60/DUAL
    Centrino / Pentium M 1.86GHz (DOTHAN)
    512MB (1x512MB)
    60GB
    12.1'' WXGA
    DVD+RW (DVD Dual)
    56K Modem
    10/100 Ethernet
    MS XP Home TR
    3 Adet 2.0 USB
    IEEE 1394
    Bluetooth
    Modem, Ethernet, Monitor, Mic, Headphone,PCIExpress Card,PCMCIA 2.1 Type 2
    Intel PRO/Wireless 2200BG
    1.8kg
    8 Cell Pil, Adaptör
    Kart Okuyucu 4 in 1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selende -- 17 Haziran 2006; 14:58:30 >

• Evet arkadaşlar öncelikle S260 kullanıcılarını görelim. Bakalım sayımız kaç olacak.
  • MSI M510C kullanıyorum. Ekranın genel kalitesinden memnun değilim ayrıca özelikle şarz olurken kullanırken ekranda kısa süreli parlamalar oluyor. Işığı açılıp azalıyor bu gibi sorunlar S260 da vamı?
  • s260 için en iyi yönü ekranı diyebilirim. çok net ve her açıdan görülebiliyor. laptopu ilk görenin ilk yorumuda bu oluyor zaten. "ekranı çok iyi ya" diyerek şaşırıyorlar. Şarj olurken parlamalar olmaması lazım ama ışık şiddetinin artması normal. yani pille çalışırken birazdaha sönük görünmesi pili daha az kullanmak için ama parlamalar yok.

quote:

Orjinalden alıntı: sarpuli

MSI M510C kullanıyorum. Ekranın genel kalitesinden memnun değilim ayrıca özelikle şarz olurken kullanırken ekranda kısa süreli parlamalar oluyor. Işığı açılıp azalıyor bu gibi sorunlar S260 da vamı?
  • bunun artık S271 modeli var çok daha üstün özellikli, çift çekirdekli amd.
    ama bu model de dahil her ikisinin de ekranı inanılmaz güzel.
  • s260 kullanıcıları yokmuu?
  • S271 tabiki daha iyi ama ben aldım birkere. o zaman forumun ismini genelleştirelim MSI Kullanıcıları buraya
  • Msi 635ciler bu ara tatilde veya işleri yoğun gibi. Diğer Msicılarda öyle galiba.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedygonzales926 -- 17 Haziran 2006; 16:35:07 >
  • inşallah öyledir. artık MSI kullanıcısının olmadığımı düşünmeye başlamıştım:))
  • Genelde memnun olduğum cihazımdan sık sık meydana gelen bir sorundan ötürü müthiş soğudum.. Ne yaptıysam alttaki başlat çubuğunu yerine getiremedim. Daha önce sistem geri yükleme ile çözüyordum ama birden o tarihli sistem geri yükleme noktamda yokoldu. Neyse aslı sorun şu ki notbook bir sür çalışınca ekran tek bir renk tonu ile kaplanıyor, sistem normal çalışmaya devam ediyor ama ekran tek renk olduğu için restart yapmadan düzelmiyor.. Bu hemen hemen her 2-3 saatlik bir oturumumda bir genel olarak tekrarlıyor.. Bimtes göya sürücüleri güncelledi ama hiç bir şey değişmedi..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.