Şimdi Ara

Cevap: pcb baskı devre tek soru?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Orijinalden alıntı: Th3r4p1sT

quote:

Orijinalden alıntı: aagökhan

quote:

Orijinalden alıntı: FrozenTR64

Yazıcıdan çıkarken kağıdın bir kısmı ısıdan dolayı kullanılmaz hale geliyor bunun için devreyi ortalarsan senin için iyi olur.

valla kardeşim 4 tane çıkarttım olmaz fln diye gözüme en iyi geleni bastım bu arada toneri çıkartmanın daha basit yolu yok mu ince eğeyle çıkardım epeyce uğraştırdı??

biz okulda vim adlı toz deterjandan kullanıdık. kendisi isimleşmiş markalardan bi tanesi. yani illa vim marka olmaz da başka marka da olabilir. her neyse, okul bittikten sonra normal annemin çamaşır deterjanlarını filan kullandım ama her seferinde ıstırap oluyodu onunla uğraşmak.
    sonra vim almak aklıma geldi. bi tane temizlikçi dükkanına girdim aldım bir kutu. (1-2 lira bişeymiş ben pahalı sanırdım)

nasıl kullanacağın:
    asit işlemi bitmiş ve hafif ıslak olan plakete yeterince vim döküyorsun ve ıslak bir bez ile bastırarak siliyorsun plaketi. 1-2 dk içinde tertemiz oluyor yollar. öyle zımpara filan uğraşmaya hiiiç gerek yok yani. yarın bi pcb hazırlıcam fotolarını çekerim vim in filan.

valla bu vim denen deterjan toz taneleri çok sert olduğu için heralde ki plaketin üstünde bildiğin zımpara etkisi yapıyor. ama daha kısa sürede tertemiz bi şekil çıkıyor ortaya. bi tane de resmini buldum. :D

Cevap:  pcb baskı devre tek soru?

• Soruyu anlamadım ama amaç kart üzerindeki toneri cikarmaksa selülozik tiner ve kagit pecete bu is için yeterli toner temizlemek için kas yapmaya gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıkıntı şu ki, bu isimde başka bir konuda tartışılıyordu. Nasıl olduysabrnim oraya attığım cevap yeni başlık olarak açıldı. Nasıl sileceğimi de bulamadığım için, kimsenin konuyu up yapmamasını temenni etmiştim. Ama öyle olmadı işte :)

Arkadaşlar konuyu up yapmayalım lütfen yanlışlıkla açıldı bu konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.