Merhaba Pendo... 1-2007 model 2.0 AT bir aracın... 7 yılda 80.000 km. yol alması...normal..hatta az bile kullanılmış.. 2- kronik sorunları yok.. ancak otomatik şanzuman bakımları zamanında .. yapılmadıysa...şanzumana bağlı..bir dizi sorun cıkabilir.. örneğin aracınız ...fazla yakar...cekişten düşer...vb... 3-LPG...ile bu araçlar sık kullanılıyor.. bu yakıt türü özellikle şehirde grand vitara için ekonomik oluyor ancak bence..yakıt sistemi değişimi..her aracta.. orta vadede sorun cıkarabilir... bakımını ...iyi yaparsanız ..sorunları belki önleyebilirsiniz.. 4- yedek parça sorunu yok ancak...bu aractan anlayan usta bulmak biraz zor olabilir.... sonuç.. öncelikle .. otomatik vitesi iyi kontrol ettiriniz.. suzuki grand vitaralar . iyi araçlardır.... ve araca iyi bakarsanız çok keyif verebilirler .. iyi günler ..
benimde şuan kullandğığm 2007 model 2.0 jlx-al aracım var aractan gayet memnunum fakat çözümünü bulamadığım bir problemyaşıyorum.
aracım 59 binde herhangbir kazası vs yok. aracımdaki soruna gelecek olursam; aracla normal yolda ilerleerken birden bire titreme beliriyor ve gazı sabit tuttuğum zaman asla gecmiyor.en ufak bi dokunşta ise ttitreme kayboluyor sadece düşük hızda ve düşük devirde yapıyor bu sorunu 40 km ile 60 km de yapıyor genelde .. aracın performansında herhangibir sorun yok. yokuşta geri kaçırmıyor .vites geçişlerinde herhangbir sorun yok gayet başarılı bir şekilde hissettirmeden vitesler geciyor .. ayrıca bu dediğim problemi motor soğukken asla yapmıyor. motor ısındıktan sonra bu sorunum başlıyor . şanzumandan şüüpheleniyorum fakat vites geçşleri vs sorunsuz ayrıca vitesi değiştiriken bir titreme yapmıyor sabit hzıda düşük devirde oluyor benim titreme.şaftta ufak bir boşluk mevcut acaba ondanmı kaynaklı sorunum ? gaza başınca şlank sesi duyuyorum düşük hızlarda ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme