Bir kez daha bekleyen kervanına katıldım beyler cihaz değişimi 2.kez onaylandı bu 3.cihaz olacak inşallah bu da sorunlu olmaz İSTEYEN VARSA CİHAZIMI UZAY GRİSİ 5S İLE KAFA KAFAYA TAKAS YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM PM ATIN İSTANBULDA OTURUYORUM..
İş emri Detayları - Beklemede -- 13-02-2014 İş emri I2895537 Model IPHONE 5S 16GB GOLD Garanti Durumu EVET Durumu Beklemede IMEI Numarası Durum IMEI NUMARASI KAYITLI Kaynak İthalat yoluyla kaydedilen IMEI Üretici Üretici: Apple Inc Pazar Adı: Apple iPhone 5S (A1457) Model Bilgileri: Apple iPhone 5S (A1457) Referans No Yeni IMEI Numarası Kargo Giriş Tarihi Geliş Tarihi 12-02-2014 11:45:34 Bitiş Tarihi Bilgi Yok Son Test Tarihi Kargo Çıkış Tarihi No Cargo Out Müşteri Bilgileri Müşteri Adı Faks Numarası Faks Numarası E-posta Hata Bilgileri MUSTERI CIHAZIN DEGISIMINI TALEP EDIYOR Sarj etme/pil SARJI CABUK BITIYOR. CIHAZ DONMA YAPIYOR UYGULAMALARDAN ATIYOR KENDILIGINDEN SIM KIZAGININ GIRIS KISMINDA NOKTA SEKLINDE DEFORMASYON VAR KUTUDAN Tamir BilgileriDegisim cihazi beklemektedir Aksesuar Bilgileri IPHONE SIM KIZAGI BILGI SILINME RISKI ONAYLANDI