Şimdi Ara

Cevap: ***TIGUAN KULÜBÜ*** 500+ kullanıcı üye...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese hayırlı akşamlar kazasız belasız sürüşler dilerim öncelikle.

Cuma günü akşam uzun yoldan dönmüştüm.İl dışına çıktım, geri Adana ya döndüğümde arabanın cam tavan perdesi açıktı.
    Bende kapatim dedim ama birden sesler geldi ve yarıya kadar gelip geri açılıyor.Dönüp baktım tavandan gelen sesler le perde kapanmıyor ama mekanızma hareket ediyor.
    Acaba dedim bişeye mi takılıyor baktım bişey göremedim bir iki ileri geri hareket ettirmeye çalıtıysamda nafile, en arkadaki zembelek şeklinde sacın çıktığını gördüm.
    Tabi ibraz içime oturdu.
    O gün bişey yapmadım.Cumartesi günü internet üzerinden bulduğum Adana da sunroof tamiri yapan bir yer buldum aradım ve gittim.Mahmut usta kendisi bir baktı dediki
    arabayı bırakman lazım 1-2 hatta 3 gün sürebilir dedi.
    Şimdi servise gitmedim acaba sizinde başınıza böyle bir olay geldi mi geldiyse ne yaptınız.
    Servise mi gittiniz dışardan mı yaptırdıınız ve kaça maloldu.

(NOT: uzun yolda giderken araç full dolu bagaj dahil Adana Pozantı üzerinden ereğli ordan karaman gittim minimim hızım 120- sürekli 140- ve bir süre de 215 lere çıktım.
    Dedimki en çok ne kadar yakacak dedim.362km de 162TL yaktım.
    Dönüş yolunda ise Ulukışla eski yol üzeri çoğunlğu iniş olak üzere hız 125km cc geldim ve 276 km 92TL yaktım)
    Giderken de gelirkende klima açıktı

Bana 500 civarı bir masraf çıkar dedi eğer içinde ki mekanizma zara görmediyse gibi bişey söyle di eğer oda zara gördüyse o zaman biraz fazla tutar dedi.

Aklınızda olsun sunroof bakımı varmış birde ilk defa sunrooflu arabayı bindik daha 2.haftamız hemen bizde patladı nazara geldik herhalde.

Sun-White diye bir sprey var onunla bakımını sizde yapmayı unutmayın sizinde başınıza gelmeden öneleminiz alın.

Adana dan selamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sundowner -- 24 Temmuz 2016; 21:16:39 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.