Yeni bir araç aldım. Aracın tramerde ne plaka no ile ne şasi no ile hasar kaydı görünüyor. Ancak bugün sigortacı bir arkadaşım aracın başka bir plaka ile pert kaydı olduğunu söyledi. Aracın pert kaydı olan tarih Ocak 2013 olarak görünüyor. Bendeki plakada muayene tarihleri Mart 2010 ve Mart 2013. 66 ve 99 binde girmiş muayaneye. Pert kaydı olan plakayı sorguladığımda ise bu plakalı aracın son kazasının 18/07/2012 tarihinde olduğu görünüyor ve muayene tarihlerinin ise Temmuz 2013'te 160 bin kilometrede ve Mayıs 2012'de 210 binde olduğu. İkinci sorgulamadaki araçta bir sorun olduğu aşikar ancak ben bunun benim aracıma ait bir kayıt mı olduğunu, bu plakanın benim aracımla mı perte ayrılmış olduğunu nasıl öğrenebilirim? Yardımcı olabilecek birileri var mıdır?
şasi no ile sorgulaman lâzım.mesaj şöyle olacak HASAR S XXX :XX olan yere şasi noyu yaz.
Plaka ve şase nosu ile herhangi bir cevap gelmiyor. Ama kaskoyu yapan şirketten aracın pert kaydı olduğunu öğrendim. Yasal süreç başlatacağım.
büyük ihtimal plakayı değistirmislerdir sizin aracın o yüzden öyle gözüküyordur yasal süreci baslatın bence de