arkadaşlar bizde bir adet veritababı cd si var bizim firma var onlar oyaptırmışlar ama akıllının biri yani bunu yapan kişi lazer lock koymuş cdye cd kopyalama programları kopyalamıyor cevap verebilecek profesyonel arkadaşlar varmı. Bu arada clone cd clony clonx nero filan hepsini denedik.şifre istiyor.dosyaları harddiskede atamıyoruz izin vermiyor. msdosdada atılmıyor. Bakalım çözüm bulabilen olacakmı merak ediyorum.
O tür kopya korumlarını clone cd vs. ile kopyalayabiltisin ama gerekli profil ayarlarını yapman lazım.Kopya koruma türlerini göre seçenekler farklılaşır.O tarz CD'leri kopyalayabiliyorum.
İyide biz clon cd nin ceşitli versiyonlarını ve cloncd ile çalışan ve bu konuya yardımcı olan programları denedik.Mesela clonx clony miydine onları filan hepsini denedik.
Önce Clony XXL' la kopya korumasını belirle.Sonra CloneCD Profiler'la o korumaya yönelik özellikleri belirle.En son Clone CD'yi çalıştır.Copy...
Çok saol bir daha deneyeyim sanada kolay gelsin bir sorunun seninde olursa mail at.
blindwrite ve alcohol %120 de başarılı bir program bu konularda.
cd nin iç kısmına deliğin hemen dışına parlak yerin başlangıç kısmına(Bunların hepsi aynı yer) küççücük bir bant yapıştır.Lazer kilitlerde yüzde 90 başarılı.Nası olduğunu sorma bilmiyom
@demirelu
aynı konu ile ilgili donanım bölümüne de başlık açmışsın .o başlığı sildim. artık buradan takip edebilirsin
Iso buster yada Bad copy gibi programlar işe yarayabilir mi? Onları denedin mi?
+1 sarin
alcohol%120 ile deneme yaptın mı yeni sürmünü indir bi bak onda baya seçenek var tabi plextor writerın varsa daha iyi sonuç alırsın
Clonyxxl+ccd4 profiler+clone cd sırasına göre.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme