Şimdi Ara

Çeviri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben Kocaeli Üniversitesi - İngiliz Dili ve Edebiyatı, 3. sınıf öğrencisiyim. Daha önce birkaç tane ödev - tez çevirmenliği yaptım fakat şehir dışında okuduğum için maddi olarak sıkıntı çekiyorum, bu yüzden tekrar çevirmenlik yapmaya başladım. İngilizce-Türkçe, Türkçe-İngilizce çeviri işlerinize talibim. 1000 karakter (yaklaşık 1 sayfa) 10 TL olarak düşünmekteyim. Çeviri yapabileceğim konular: Tez-ödev, edebi (felsefi, şiir, tarih, turizm, yöresel, bölgesel, ülke tanıtımları,vb.), kitap (ders kitapları), katalog tercümesi, kullanım kılavuzu, tercümesi, broşür tercümesi, magazin tercümesi, web sitesi.

Sizin yoksa bile tanıdığını, bildiğiniz, çeviri açısından yardıma muhtaç kişileri bana yönlendirebilirseniz çok sevinirim.

Bilgi: Belgemin kaç karakter olduğunu nasıl hesaplarım?
    Belgenizi Microsoft Word Office programında açınız, bilgisayar ekranının üst yatay sütununda bulunan araçlar sekmesine tıklayın, açılan kısımda, sözcük sayımı komutuna tıkladığınızda görülen boşluksuz karakter üzerinden hesaplanır. Bu hesaplama hedef dil üzerinden 1 sayfa boşluksuz 1000 karakter olarak yapılır.
    Bilgisayarınızda Microsoft Word Office 2007 yüklü ise , hesaplamak istediğiniz Word Dosyasını açınız, bilgisayar ekranının alt kısmında solda sözcük sayısını görebilirsiniz, sözcük yazan kısma tıkladığınızda açılan kısımda belgenizin boşluksuz karakterini ve sözcük sayısını görebilirsiniz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ingold -- 20 Eylül 2012; 15:56:28 >

• ben en son Atatürk Üniversitesinden tarih bölümünden bir öğretim görevlisi için çeviri yaptım sayfası 20 tl'ye İran Tarihi üzerine 1980 lerde yazılmış bir kitaptı...

Açıkcası sana tavsiyem kaynağı görmeden sabit fiyat biçme. Eğer çevirmenlik konusunda ileride iş yapmak istiyorsan çevirilerinin kaliteli olmasına özen göster ve fiyatı çok ucuz tutma derim.
  • Çeviri ihtiyacı olanlara ben de yardım edebilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.