Şimdi Ara

Çevre görevlisi değil ÇEVRE MÜHENDİSİYİZ!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ülkede herkez kendi işini yapsın dedik ve bize böyle cevap verdiler. Artık arkeolog, maden mühendisi, veteriner, fen edebiyat okuyanlar bir sınavla çevre görevlisi olup ülkemin havasına suyuna toprağına bulaşabilecek kirliliği önlemeye çalışacak. Biz bu bölüm için 4 sene okuduk ve hala kendimizi geliştirmek için uğraşırken önümüze konulan taşa bak. Ey benim birlik olmayı öğrenememiş güzel vatandaşım, gel bir imza da sen at. Birgün hepimiz birbirimize muhtaç olacağız, o gün gelmeden sen ve ben diye bir kavramın olmadığını ve hepimizin bir bütünün parçası olduğunu öğrenelim. Aşağıda verdiğim linkte change.org de başlatılan bir kampanyaya imza istiyoruz sizden. Lakin imzayı atar ve facebook, twitterınızda paylaşırsanız da Allah Razı Olsun, bakıp da bakmayıp da ne işim olur dersen Allah senden de Razı Olsun.

http://www.change.org/tr/kampanyalar/%C3%A7evre-ve-%C5%9Fehircilik-bakanl%C4%B1%C4%9F%C4%B1-%C3%A7evre-g%C3%B6revlisi-de%C4%9Fil-%C3%A7evre-m%C3%BChendisiyiz

Dünya bir kumsalsa ben bir kum tanesi bile değilim. Sen nesin peki?

• Dert ettiğin şeye bak, bizim meslekte daha kötüsü var. Adam 2 ay kursa gidiyor ben yazılımcıyım diye dolanıyor
  • İmzamı attım, yıllar sonra bir karar gelir de "3 ay eğitim alan tercüman olabilir" derlerse senin de desteğini beklerim. Mesleğimizi yedirmeyiz!
  • Amerika'da böyle olaylar olmaz çünkü yönetmeliklerde yapılan değişiklikler insanlara sadece yetki verir, yetenek vermez. İşini iyi yapamayanlar burada kendini hemen belli eder.
    Ülkemizde "mesleğimizi yedirmeyiz" diye çığırtkanlık yapanlar da aslında mesleklerinden bihaber, 4 yıl okumayı büyük bir olay sanan boş insanlar olduğu için bu tür yönetmelik değişiklikleri insanları rahatsız eder, gürültüye sebep olur.

Yapılan yorum tüm meslek grupları için geçerli olup, kimsenin şahsına yönelik yazılmamıştır. Klasik Türk tepkisi olan "Sen önce kendine bak" salvosunu savuşturmak için Yıldız Teknik mezunu bir Metalürji-Malzeme Mühendisi olarak Amerika'nın teknisyen seviyesinden geride olduğumu da mesajın sonuna iliştireyim.

Eyyorlamam buhadar.

• Senelerce orada burada eğitim standartları üzerine kavganı ver, mezun ol. Mezun olduktan sonra birlik ve beraberlik adına kavgalar et, eyvallah denilsin. Fakat hocanın, öğrencinin, emekçinin, küçük danışmanlık bürolarının ekmek parası peşinde koşarken devletin kendi vatandaşına böyle birşey yapması, orda duracaksın işte abi. Sadece bağırıp çağırmakla işleri çözeceğini zanneden bir zihniyet olmaktan çıkalı çok olduğunu düşünüyorum şu kıt aklımla fakat derdim birkaç mühendisin, birkaç mühendis adayının ekmek parası gidiyor değil, bu memleketin ana sorunu bu; KİMSE İŞİNİ YAPMIYOR. Kanıma dokunan da bu. Bunca sene evirip çevirip çevrenin içine ederken sesimizi soluğumuzu çıkarmadan elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışırken, sen gel bir de o kadar derdin üzerine bunu koy. Adamı sol yanağından öperler, anlamazsınız bile. Neyse son söz olarak şunu söylemek istiyorum, madem öyle bu kadar kolay bu işler, çıkartsınlar bir yönetmelik daha biz de kursudur sınavıdır neyse girelim avukat, doktor olalım mühendis olarak.. "Herkes"e Barış Manço dan Cacık şarkısını armağan eder bu gönül. Sağlıcakla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rcc4 -- 3 Aralık 2013; 23:26:58 >

• Herkez değil herkes.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk

Amerika'da böyle olaylar olmaz çünkü yönetmeliklerde yapılan değişiklikler insanlara sadece yetki verir, yetenek vermez. İşini iyi yapamayanlar burada kendini hemen belli eder.
    Ülkemizde "mesleğimizi yedirmeyiz" diye çığırtkanlık yapanlar da aslında mesleklerinden bihaber, 4 yıl okumayı büyük bir olay sanan boş insanlar olduğu için bu tür yönetmelik değişiklikleri insanları rahatsız eder, gürültüye sebep olur.

Yapılan yorum tüm meslek grupları için geçerli olup, kimsenin şahsına yönelik yazılmamıştır. Klasik Türk tepkisi olan "Sen önce kendine bak" salvosunu savuşturmak için Yıldız Teknik mezunu bir Metalürji-Malzeme Mühendisi olarak Amerika'nın teknisyen seviyesinden geride olduğumu da mesajın sonuna iliştireyim.

Eyyorlamam buhadar.

imzamı atarım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende çevre mühendisligi 1. sınıftayım arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rotarian

Herkez değil herkes.

Gözümsün. Facebook da yukarıda verdiğim linki paylaşsan da yeter ama yapamıyorsan da önemli değil. İmzalar için teşekkürler. Çevre Müh. 1. Sınıftaki arkadaşım kapamaya çalışanların bol olduğu bu ülkede yolun açık olsun,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rcc4

quote:

Herkez değil herkes.

Gözümsün. Facebook da yukarıda verdiğim linki paylaşsan da yeter ama yapamıyorsan da önemli değil. İmzalar için teşekkürler. Çevre Müh. 1. Sınıftaki arkadaşım kapamaya çalışanların bol olduğu bu ülkede yolun açık olsun,

bu ülkede ne düzgün ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: stars4ever

quote:

Orijinalden alıntı: Rcc4

quote:

Herkez değil herkes.

bu ülkede ne düzgün ki

Zeytin suyuna kuru ekmek, böyle gelmiş böyle gidecek..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.