Şimdi Ara

ÇEVREMDEKİ HERKES KÖSTEK OLUYOR, YARDIM EDİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ...
    Nasıl başlasam onu bile bilemiyorum. Sıkıntılı bir durumdayım.
    Birkac yıldır Manga ve Anime üzerinde kendimi geliştiriyorum ( çalışıyorum diyelim). Yetenegiminde olduğunu da düşünüyorum. Ama ne zaman bu işin başına otursam aile ve çevreden aldığım " Çocukmusun artık, biraz büyü, resim karın doyurmuyor" tarzında o kadar çok laf işittimki Demoralize seviyem tavan yaptı diyebilirim. Başta bu laflara pek takılmadım, kapadım kapımı. Ama ailem beni rahat bırakmadı bu sefer. Durmadan odama girip ne yaptığımı merak ediyorlar. Sıkıldım artık. Bunu onlarada söyledim, bu işi onların yanında yapmak istemiyorum, sakin kafayla sadece kendimle baş başa kalarak yapmak istiyorum. Attığım her adımı, yaptığım herşeyi bilmek istiyorlar. RAHAT BIRAKIN ABİ YA ! Herhalde çok şey istedim.
    Benim büyük hayallerim var ve gerçekten gerçekleşsin istiyorum. En büyük hayallerimden biri Japonyada yaşamak. Sırf bu hayale daha kolay erişebilmek adına üniversitede Bilgisayar müh. yerine Makina müh. seçtim. Diyeceksiniz belki ne alaka. Bilgisayar okuyan Japonyaya gidemezmi? Gider gitmesine ama ben %1 ihtimal Makine nin ihtimali dafa fazla olacaksa o zamanki durumda benim için önemli değil. Ama 5 yıl okuldan sonra is bulma, tecrübeyide hesaba katarsak 7 yada 8 yıl sonra ben gitmek istemiyorum ve bunun icinde cidden çabalıyorum(dahil olduğum kitap, manga ve oyun projeleri var).
    Artık cidden ne yapacağımı bilemiyorum. Sizlerin bu konuda diyecekleriniz belki bana tekrar ayağa kalkmam için uzatılan bir el olur.
    Hayırlı günler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İster bir roman olsun, ister anime olsun, ister film olsun, isterse bir tasarım bir makine , sanat veya felsefe olsun.

Bir şeyler üretmek için çabalayan senin gibi insanların böyle durumlarda kalması üzücü.

Sen anime-manga-çizimle uğraşırsın.

Anadolu ailesi= Tıp oku, zengin ol.

Olamazsan= Bak biz ne durumlarla şöyle olduk sana ne imkanlar verdik püüü. Elalemin oğlu kızı tıplara gidiyor vs.vs.

Ama sen olmalarını istedikleri değil olmak istediğin gibi olmaya çalışıyorsun.

Önce bunları tatlı bir dille anlatacaksın. Bu sırada okulundan taviz vermeyeceksin ki her ihtimale karşılık tutunacak bir dalın olsun.

Tatlı dilden anlarlarsa ne ala... Anlamazlarsa, alacaksın eline kalemi, takacasın kulaklığını çizeceksin. "ZUHAHAHA BU NE LAN ÇOCUK ŞEYSİ' diyip televizyon izlemekten, oyun oynamaktan ve eleştirmekten başka işi olmayan insanları dikkate almayacaksın.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İster bir roman olsun, ister anime olsun, ister film olsun, isterse bir tasarım bir makine , sanat veya felsefe olsun.

Bir şeyler üretmek için çabalayan senin gibi insanların böyle durumlarda kalması üzücü.

Sen anime-manga-çizimle uğraşırsın.

Anadolu ailesi= Tıp oku, zengin ol.

Olamazsan= Bak biz ne durumlarla şöyle olduk sana ne imkanlar verdik püüü. Elalemin oğlu kızı tıplara gidiyor vs.vs.

Ama sen olmalarını istedikleri değil olmak istediğin gibi olmaya çalışıyorsun.

Önce bunları tatlı bir dille anlatacaksın. Bu sırada okulundan taviz vermeyeceksin ki her ihtimale karşılık tutunacak bir dalın olsun.

Tatlı dilden anlarlarsa ne ala... Anlamazlarsa, alacaksın eline kalemi, takacasın kulaklığını çizeceksin. "ZUHAHAHA BU NE LAN ÇOCUK ŞEYSİ' diyip televizyon izlemekten, oyun oynamaktan ve eleştirmekten başka işi olmayan insanları dikkate almayacaksın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ailenin yanında üniversite okuyarak baştan hata yapmışsın.

ailen baskıcıysa ne diye ailenin yanında okuyorsun ?

• Çizdiklerinizden gönderme imkanınız var mı acaba? Merak ettim.

Konuya gelecek olur isek bu kadar baskıcı bir aile ile aynı şehirde okumanızı tavsiye etmem,bu sizin hayatınız onların değil.

• Birkac parca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tabZero-kun -- 24 Aralık 2017; 1:5:0 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 07kubi07

ailenin yanında üniversite okuyarak baştan hata yapmışsın.

Açıkcası bek kendime güvenemedim yapabilirmiyim finansal durumu kontrol edebilirmiyim çekindim açıkcası

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • japon vatandaşıyım osoka lı hiç gitmedim japonyaya nasıl gidersin onu bilmiyorumda çizimlerin kötü değil.. iyi.. sayılır güzel iyi hatta..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tabZero-kun

quote:

Açıkcası bek kendime güvenemedim yapabilirmiyim finansal durumu kontrol edebilirmiyim çekindim açıkcası

Ne var finansal durumu kontrol etmede.

Eline milyon dolar geçmiyor zaten o yüzden başa çıkmak pek problem olmuyor :D

Süper sosyal+Sigara+Alkol kullanan biri değilsen paran bitmez.

Eğer ailen aynı senin gibi düşünüyorsa başa çıkamayacağını düşündükleri için sana böyle davranıyor olabilirler.

Sana tavsiyem ailene sorumluluk sahibi biri olduğunu göstermen ve onalrın saygısını alman.

• Misal anime çiz animelerine isim ver ve karakter yarat..
    bu şekilde yarattığın profillere karakterleri çizgi filme dök veya karakterlerini bazı film şirketlerine veya çizgi film şirketlerine tanıt..

eğer oyun senaryosu yazıp anime çizer oyuna dökersen parayada para demezsin ama işin pekte kolay değil..

en azından böyle bir yol izleyebilirsin işe yarama ihtimali yüksek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 24 Aralık 2017; 1:50:5 >
  • Çizimlerini gördükten sonra animeyi sevmeye başladım.

• Yeteneğin var,hayallerini bırakma derim.

• Bence senin yerinde olsam Türkiye modifiyeli anime karakterler cizer senaryo yazip satardim

• Bende hobi olarak anime/manga çiziyorum. Yeteneğin var ama profesyonel seviyeye gelebilmen için daha çok yol katetmen lazım

Ayrıca japonya da aşırı milliyetçilik var yabancı birisini pek sıcak karşılamıyorlar.

• bu sapıkça şeyleri niye çizer ki bir insan? bence çevrendekiler haklı, kendini sorgulamalısın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Birader Türkiye’de ailenden farklı bir ilde okuyamıyorsun, kendine güvenememenden dolayı sonra Japonya’ya gidicem diyosun.

Zaten çizdiklerinde iyi değiller Hatta orta seviye bile değiller. Sana tavsiyem ilk önce yatay geçiş ile farklı bir şehre geç devamı gelir zaten. En azından kendin olmayı öğrenirsin.

• yeteneğini paraya dönüştürebilirsen desteklerler yok yeteneğim var diye boşa çiziyorsan kusura bakma

• bi tane çizim tableti al, digitale geç. öyle kağıt kalemle olucak şeyler değil artık sene 2018
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

bi tane çizim tableti al, digitale geç. öyle kağıt kalemle olucak şeyler değil artık sene 2018

Cizimleri kagida yapip boyamayi tabletten yapiyorum.
    Yorum icin tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tabZero-kun -- 24 Aralık 2017; 15:28:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrystalCacik

quote:

quote:

Birader Türkiye’de ailenden farklı bir ilde okuyamıyorsun, kendine güvenememenden dolayı sonra Japonya’ya gidicem diyosun.

Zaten çizdiklerinde iyi değiller Hatta orta seviye bile değiller. Sana tavsiyem ilk önce yatay geçiş ile farklı bir şehre geç devamı gelir zaten. En azından kendin olmayı öğrenirsin.

Öncelikle bu tek başına yaşama olayının öle hemen vir anda kazanılacak bise oldugunu pek düşünmüyorum. Bir anda gidipte perişan olmak istemedim benimde aklimda yatay geçişle geçmek var sadece kendime zaman tanımak istiyorum.

İkincisi Manga yada Anime karakter çizimleriyle uğrşan sadece bir arkadaşım var. Ben Türkiye çapında düşünerek söylemiştim. Birgün oralara gidersem bende onların seviyesine gelebileceğimi düşünüyorum.

Yorum için teşekkürler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.