Şimdi Ara

Çevrenizde lysdeki en büyük sıçrayış????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizim dershnedeki arkadaş 1.000.000 dan 975.000 e çekti. Gördüğüm en büyük sıçrayış buydu
  • 5 binden 25 bine sıçradı bi arkadaş geçen sene

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 binden 20 bine sictayan arkadas vardi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8kdan 50 k şuan itü fizikte hedefi bogazici fizikti. 3k 12k şuan mezun bu sene 10k oldu ygsde lyssi de kötüymüş.iyi olarak da 8k dan 800 lysden ağlayarak çıkmıştı çok kötü geçti diye.

Edit:dhden gördüklerim yüzde olarak ank yer 6 500 den 10 a onun dışında 15kdan 700 vardı 50 kdan 12 k vardı 30 kdan 5 k not:hepsi mf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilk5bin -- 26 Mayıs 2015; 0:49:13 >
  • http://i.hizliresim.com/ZLBaYG.jpg burda görmüştüm en ilginci buydu
  • 200den 5k ya sıçrayan arkadaşım var dokuz eylül e gitti geçen yıl :D

• Benim okulumdan 2012 lysde ygs 8bin lysde ilk 100deydi su anda Cerrahpaşa tipta ama 50de 50 mat 29 geo yaptigini hatirliyorum öyle demişti

• zeynepbusra Z kullanıcısına yanıt
    45-16 mf4/45-25 mf4

mission completed.
    milestone completed(sıçrama)
    milestone completed(götü devirip yat)
    milestone completed(lys yi gondikle)

not: 8-22 var bide(mf4)

• 8kdan Turkiye 6.ligina yukselen bi abi vardi bizim dersanede. 2013 LYS MATİ VE GEOSU FULLDU. (SİNAV ASİRİ ZORDU TABİ)

• quote:

Orijinalden alıntı: eeagacc

8kdan Turkiye 6.ligina yukselen bi abi vardi bizim dersanede. 2013 LYS MATİ VE GEOSU FULLDU. (SİNAV ASİRİ ZORDU TABİ)

Ciddi mi?
  • 8k dan 23k ya düştü geçen yıl en sağlamı bu sanırım ama bio 15 net geldi örneğn bioyu 25 net yapıp diğer netleri benimle aynı olan arkadaş 13k da kaldı...

• 30k dan 5kya nasil ckmis yahuuu mf birde

• 28k dan 2 k ya var (sayısal) AMA 2013te. o yıl ygs çok kolay ve lys aşırı zor olduğu için böyle örnekler çok var ama son iki yıldır ygs zor olduğu için geçen sene düşüş örneği çok gördüm ama yukarı sıçrayışdan ziyade topluca; düşenlerin boşluğunu doldurdular insanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B5F3F6CC6 -- 1 Haziran 2015; 21:09:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevapiçingeldim

28k dan 2 k ya var (sayısal) AMA 2013te. o yıl ygs çok kolay ve lys aşırı zor olduğu için böyle örnekler çok var ama son iki yıldır ygs zor olduğu için geçen sene düşüş örneği çok gördüm ama yukarı sıçrayışdan ziyade topluca; düşenlerin boşluğunu doldurdular insanlar

28den 2 mi ..harbi mi laaaaaa
    birde sayisal

• ygsde bazı olumsuzluklar yaşamış normalde 2 bini hak eden biri tabii 2013 faktörü de var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.