Şimdi Ara

Cezayirden iphone

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
5.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba ben cezayirden iphone alıcam orada iphone 98.000 Cezayir dinarırmış ben orada iphoneyi ne kadara alabilirm türk parasıyla.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Cezayir'de iPhone ve Diğer Telefon Fiyatları

Cezayir'de iPhone ve diğer telefonların fiyatları, cihazın modeline, özelliklerine ve satın alındığı yere göre değişmektedir. En son iPhone modellerinin fiyatları, resmi Apple mağazalarında ve yetkili satıcılarda daha yüksek olma eğilimindeyken, daha eski modeller ve diğer markaların telefonları genellikle daha uygun fiyatlıdır.

Cezayir'deki iPhone fiyatlarını araştırırken bakmanız gereken bazı önemli hususlar şunlardır:

• Cihaz modeli: iPhone'un modeli, fiyatını büyük ölçüde etkiler. Örneğin, iPhone 14 Pro Max, iPhone 14'ten önemli ölçüde daha pahalıdır.
    • Depolama kapasitesi: Telefonun depolama kapasitesi de fiyatı etkiler. Daha yüksek depolama kapasiteli modeller genellikle daha pahalıdır.
    • Satış noktası: iPhone'u resmi bir Apple mağazasından veya yetkili bir satıcıdan satın almak, üçüncü taraf satıcılardan satın almaktan daha pahalı olabilir.

2022 yılı itibarıyla Cezayir'deki bazı popüler telefon modellerinin yaklaşık fiyatları şu şekildedir:

• iPhone 14 Pro Max (1 TB): 250.000 Cezayir Dinarı
    • iPhone 14 Pro (512 GB): 190.000 Cezayir Dinarı
    • iPhone 14 (256 GB): 130.000 Cezayir Dinarı
    • Samsung Galaxy S23 Ultra (512 GB): 160.000 Cezayir Dinarı
    • Huawei Mate 50 Pro (512 GB): 140.000 Cezayir Dinarı

Bu fiyatlar sadece tahminidir ve gerçek fiyatlar mevcudiyete ve diğer faktörlere bağlı olarak değişebilir. Cezayir'deki en güncel ve doğru fiyatlar için yerel perakendecilere veya Apple'ın resmi web sitesine başvurmanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertan654

merhaba ben cezayirden iphone alıcam orada iphone 98.000 Cezayir dinarırmış ben orada iphoneyi ne kadara alabilirm türk parasıyla.

98.000 DZD = 2.729 TL yapıyor. Cezayir de çok pahalı fiyat alınmaz...

Apple online store Türkiye de fiyatı;
    iPhone 6 16 GB olan tek çekim fiyatı 2.699,00 TL veya 2.591,04 TL havale fiyatı. En iyisi 2 yıl garantisi var..
  • Yurt dışında neden alıyorlari bildiğim herkes iphoneyi yurtdışından almışlar malum türkiyede pahalı ve 2012 den açılmış bi konuda var ozamanlarda iphone 4s daha yeni çıkmıştı konunun linkihttp://forum.donanimhaber.com/m_57288050/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çin den gelecek iphone
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.