Bildirim
CF-SD-MMC-xD... FARKLARI NELERDİR
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
cf leri pek bilmiyorum ama diğer üçü arasından aynı sığaya sahip kartları fiyatları açısından şöyle sıralayabiliriz. (sıralama fiyat sıralamasıdır !)
xD>MMC>SD (bunlar arasında en sevdiğim, xD kartlar çünkü gülümseyen bir ismi var :P
sony dışında DFM ler genelde sd kullanıyor. fuji ve olympus ise xD kullanıyor. xD lerin fiyatı dediğim gibi biraz yüksek ama diğerlerine göre daha hızlılar.
@tiyatro : şu senin klavyeyi de düzeltemedik gitti. Donanımsal bir sorun var herhalde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perspective -- 29 Nisan 2005, 3:29:48 > -
Sevgili Süleyman,
Konu hakkında Buraya Tıklayarak ulaşacağın link sana yardımcı olabilir. Ayrıca en kısa zamanda kendine yeni bir klavye satın almanı öneriyorum, çünkü görüyorum ki, topic'lerin silinmeye başlamış haberin olsun.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X