Bildirim
Challanger Köpek Balığı İçin Akvaryum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Challanger gibi türler 1 metre gibi devasa bir boyuta ulaşabildiği için akvaryum hacminizi ve boyutlarını olabildiğince maksimum seviyede tutmanızda fayda var..Siz öncelikle bu iş için ayırdığınız bütçe konusunda bilgi verirseniz daha çözümleyici cevaplar alabilirsiniz.. -
Elimde şuan 250 liram var bu işe yatırabileceğim. Belki 2-3 ay sonra ek bütçe ayarlayabilirim yine aynı miktar. -
O bütçeyle malesef sağlıklı bir challanger akvaryumu kuramazsınız.En az 150 cm boyutlarında bir akvaryum kurmanız gerekir ki sadece o bile 250 tl den fazla bir bütçe gerektirir.. -
Alabileceğinin en büyüğünü al. yarın birgün büyüdüklerinde akvaryumda dönmeleri zor olacak. bir de ufak akvaryumda büyümez hep küçük kalırlar. -
Küçük kalsınlar da sağlıklı olsunlar yeterli. Bu 2-3 ay için iki challenger'a 1metre bombeli akvaryum yetmez mi ? Dış motorlu iç motorlu hava taşlı tam donanımlı 1 metre ? 2-3 ay sonra büyütebilirim . Malum para kolay biriktiremiyorum Öğrenciyim -
Ben 1metre bombeli akvaryum aldım .Yaklaşık 200litre akvaryum.Biliyorum akvaryum 2 adet Challenger için küçük ama ileride büyüteceğim veyahut belirli bir boya ulaştığında gönlüm elverirse satacağım :) İç motor ve dış motor aldım . Kum aldım . Akvaryumu kuruyorum . Taş köprü mağara falan kurmuyorum çünkü bunlar hem akvaryum hacmini küçültür hem de balıkların rahat hareket etmesini negatif etkiler. Etli dip yemi ile besleyeceğim. Tavsiyeleriniz var mı bana besleme olsun akvaryum tasarımı olsun . Daha önce bu türü besleyen arkadaşlar yardımcı olun lütfen :) -
Burda gereken bilgiler var.
http://www.akvaryum.com/pangasius_sanitswongi_(challenger)__tatlisur_58_318.asp
Tasiyem 200 litreye uygun başka balıklara yönelin. Bu balık akvaryumda eziyet çeker.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X