Şimdi Ara

Championship Manager 2010 - Eylül 2009(TR dil) (56. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.337
Cevap
0
Favori
137.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Karşıyaka ile başladığım sezonum devam ediyor. Karşıyaka bildiğiniz üzere 2. ligde ve ben kadroma 5 yabancı transfer ettim şimdiden. En iyi transferim Olisadebe şu an için. Takım gün geçtikçe daha iyi oynuyor ve saha içi talimatlarımı daha iyi uyguluyor. Forumda bazı arkadaşlar oyuncuların takımlarını gelmediğinden söz ediyorlardı. Ben transfer konusunda sıkıntı yaşamadım şu ana kadar. Takımıma gelebilecek oyuncuları aratıyorum hep, doğal olarakta teklifi kabul etmeleri kolay oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ameLe`

Takım logoları yaması!
    Link:http://www.mega-upload.com/?d=T7VHAQOW ("-"yi kaldırın)

Yamanın kurulumu: Rardan çıkan "Club Badges" isimli klasörü kopyalayın ve "C:\Program Files\Eidos\Championship Manager 2010\CM2010_0\FrontEndScreens\Ocean" dizinine yapıştırın.

Birde oyunun kasmaması için öneri: Oyunun simgesine tıklayınca "launcher" yani "başlatıcı" açılıyor ve teknik direktör vs seçiyoruz. Oyuna girince de o açık kalıyor. Bir zahmet klavyedeki Windows Logosu tuşuna basarsak oyun aşağı iner. Sonra o launcherden "Çık"a basın ve gelen soruya hayır deyin. Evet derseniz oyun da kapanır!

Not: Konuyu açan arkadaş bunları isterse ilk mesaja eklesin.

bu hangi liglerin yaması?

• quote:

Orijinalden alıntı: _Calderon_

quote:

Takım logoları yaması!

Yamanın kurulumu: Rardan çıkan "Club Badges" isimli klasörü kopyalayın ve "C:\Program Files\Eidos\Championship Manager 2010\CM2010_0\FrontEndScreens\Ocean" dizinine yapıştırın.

Birde oyunun kasmaması için öneri: Oyunun simgesine tıklayınca "launcher" yani "başlatıcı" açılıyor ve teknik direktör vs seçiyoruz. Oyuna girince de o açık kalıyor. Bir zahmet klavyedeki Windows Logosu tuşuna basarsak oyun aşağı iner. Sonra o launcherden "Çık"a basın ve gelen soruya hayır deyin. Evet derseniz oyun da kapanır!

Hepsi var içinde.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _Calderon_

quote:

Takım logoları yaması!

Hepsi var içinde.

sağol bu iyi oldu

• bunun fmdeki gibi scouth programı war mı genç we yetenekli oyuncuları bulmak için
  • oley be oldu herhalde inş. bozulmaz
    x264 ve amele' arkadaşlara tşk ler
  • quote:

Orijinalden alıntı: x264
    vee aldım

çok mutluyum be

oyunun tek kötü tarafı belkide en keyifli tarafı, oyun belli bir süre sonra kolay hale geliyor ve önünüze geleni yeniyorsunuz. Öyle değil mi?

X264 tebrikler hocamda es es ile uefa kupası almak gercek hayatta biraz hayal be hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Paysage

oley be oldu herhalde inş. bozulmaz
    x264 ve amele' arkadaşlara tşk ler

hadi hayırlı olsun bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

bu atma sorununu orjinal oyun alanlar da yaşıyor mu? yoksa almayı düşünüyorum yakın bir zamanda

bende orjinal oyun var ve hiç atmadı.sorunsuz oynuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: x264

oyundan atma sorunu yaşayanlar pm atabilir.

hocam pm attım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: p28

quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

bu atma sorununu orjinal oyun alanlar da yaşıyor mu? yoksa almayı düşünüyorum yakın bir zamanda

bende orjinal oyun var ve hiç atmadı.sorunsuz oynuyorum

aynen bendede orjinal var.hiç atma problemi olmadı.
  • Oyunda 12. yılımdayım bir kere bile atmadı.
  • Ben reloaded torrentten indirdim 3 aya gelince gönder/gönderme hatası veriyordu şimdi başka bi torrenti indiriyorum 30mb fark var Bakalım düzelcek mi
  • Beyler pm alabilirmiyim download için, maç motoruna bakıcam güzelse gidip alıcam orjinalini.
  • Atma sorununu tam çözen yok mu ya Bıktım artık tam kadroyu kuruyoruz hazırlık maçlarını bitirmek üzereyiz dann
  • oyun bi süre sonra kolaylaşıyor mu? es es ler le uefayı alan arkadas her maçtan sonra kaydediyo yenilince kapatıp bi daha oynuyor alamadıgı bi oyuncu oldugu zman o takıma yeni bi menajer ekliyor onuda yönetip alıyor benim kardeşim bu taktiklerle her yıl cimbom ile ya uefa yada şampıyonlar ligi şampiyonu oluyo yoksa oyunda böle bir saçmalık yok arkadasa laf sölemek için sölemedim ama zevk alınmaz oyundan anca kendini tatmin edersin

ben adanasporu yönetiyorum adanalı diilim ama rastgele ver dedim onu verdi fmde oynarken işsiz başlıyordum ve kesinlikle auto save yapıyordum maçtan sonra kaydoluyordu ve bir daha açmıyodum ve hiç bir zamanda istemedim tranfer kolay diil yine gelme ihtimali olayan gelmiyor ama menüyü kolaylaştırmışlar senin yerine gelme ihtimali çok olanları sunuyolar sana bölece çok ve iyi transferler yapabiliosun

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkayer62 -- 23 Eylül 2009; 20:15:17 >

• arkadaşlar bende aldım oyunu türkçe versiyon.ancak o kadar ilerledim save de etmeme rağmen her açtığımda oyunu normal oyun 0dan açılmış gibi.saveledigim yerler yok oluyor arada oyundan atıyor vista hata veriyor.hata neysede neden saveledigim halde gene 0dan baslıyor.yardımlarınızı bekliyorum.
  • Arkadaşlar acaba ön sipariş fiyatın internetten download hesabı satan var mı acaba ?

quote:

Orijinalden alıntı: Şşş^^

arkadaşlar bende aldım oyunu türkçe versiyon.ancak o kadar ilerledim save de etmeme rağmen her açtığımda oyunu normal oyun 0dan açılmış gibi.saveledigim yerler yok oluyor arada oyundan atıyor vista hata veriyor.hata neysede neden saveledigim halde gene 0dan baslıyor.yardımlarınızı bekliyorum.

Launcherden aç
  • quote:

Orijinalden alıntı: project2007

Arkadaşlar acaba ön sipariş fiyatın internetten download hesabı satan var mı acaba ?

quote:

Orijinalden alıntı: Şşş^^

arkadaşlar bende aldım oyunu türkçe versiyon.ancak o kadar ilerledim save de etmeme rağmen her açtığımda oyunu normal oyun 0dan açılmış gibi.saveledigim yerler yok oluyor arada oyundan atıyor vista hata veriyor.hata neysede neden saveledigim halde gene 0dan baslıyor.yardımlarınızı bekliyorum.

Launcherden aç

İkinci el bölümünde birisi kutuluyu 15 TL'ye satıyordu ama alındı mı bilmiyorum?
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.