Şimdi Ara

Championship Manager 2010 - Eylül 2009(TR dil) (58. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.337
Cevap
0
Favori
137.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pc manıak gecen msutafa denızlı taktık geregı 20 dk ıoyuncu değiştirdi mustafa denızlı nınde bır mac motoruna baktırmak lazım :)))) artık maclarda taktık geregı boyle seyler olabılıyor mantıksız değil
  • antreman sorunu dıye bısey yok maclardan sonra adamları form kısmını yuksek tutan dıger seceneklerı asagı ındırılmıs olan bır antrenman seklı yapmamız gerekıyor maclardan sonra bu antrenman uygulanmalı bırde mac esnasında yuksek tempoda mac yaptıyorsanız veya normal tempoda macın bazı bolumlerınde dusuk tempoda oynatırsanız gorun form kısımları mac ıcınde bıle yukselecektır sureklu yuksek tempoda oynayyan dunyada bır barca var ınanın oyundada bu boyle eger antrenman skıllerınız takıma gore değilse yanı adamların yaptıkları standart antreman gruplarıyla oynuyorsanız normal tempoda bıle adamlarınız yorulacaktır karsınızda cok cıddı bır oyun var ama cıdden degerını bılıp ayrıntılı oynamak gerekıyor yapay zeka aksıne cok gelısmıs
  • stephenm@bgstudios.co.uk bu stephen ın maıl adresı kendısıne yazmak ısteyen varsa yazabılır herkes bısey yazarsa oyun cıddı anlamda gelısıme acık yapanlarda bu dusuncede
  • quote:

Orijinalden alıntı: baal212

antreman sorunu dıye bısey yok maclardan sonra adamları form kısmını yuksek tutan dıger seceneklerı asagı ındırılmıs olan bır antrenman seklı yapmamız gerekıyor maclardan sonra bu antrenman uygulanmalı bırde mac esnasında yuksek tempoda mac yaptıyorsanız veya normal tempoda macın bazı bolumlerınde dusuk tempoda oynatırsanız gorun form kısımları mac ıcınde bıle yukselecektır sureklu yuksek tempoda oynayyan dunyada bır barca var ınanın oyundada bu boyle eger antrenman skıllerınız takıma gore değilse yanı adamların yaptıkları standart antreman gruplarıyla oynuyorsanız normal tempoda bıle adamlarınız yorulacaktır karsınızda cok cıddı bır oyun var ama cıdden degerını bılıp ayrıntılı oynamak gerekıyor yapay zeka aksıne cok gelısmıs

Bu mudur çok gelişmiş oyun? daha bunun gibi yüzlerce örnek verebilirim xavi ardadan kötü 36 milyon € arda xaviden iyi ve genç 9 € sizce böyle birşey gerçek olabilirmi? aklınız alıyormu ardanın xaviden daha iyi olması
    oyunun geliştiği falan yok daha bir sürü böyle aptalca dengesizlikler var
    oyunun tek artısı türkçe olması başkada birşeyi yok
     Championship Manager 2010 - Eylül 2009(TR dil)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scott. -- 24 Eylül 2009; 13:43:44 >

• bob ekrana bakarsan bolumlere teknık olarak xavi daha ıyı fızıksel olarakta arda xavi den daha iyi boyle olması gerekıyor gercek hayatta da bu boyle ölü topa bak dekı bana ölü top daha iyi arda da ok haklısın ama ardanın fızıksel durumu xaviden iyi burda mantıksız olan kısım neresi arda kaldıki xavi ayarında bir topçu sadece teknık olarak xavi ardadan önde buda oyunda yansıtılmıs xavı nın ıyı olması demek her yetenegenın arda dan ıyı olması anlamına gelmıyor lutfen ayrıntılı ınceleyelım bırde mesela xavı yı gercekte hayatta ne kadar analız edıyorsun ne kladar ızlıyorsun bılmıyorum ama bıraz aklında canlandrı ozellıklere tek tek bakarak ben sımdı bıle bakıyorum hıc bır sorun goremıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amitabh

22/08/09 da kitleniyor oyunum. tamda toulouse a 2 çakmışım, rövanşa bekliyorum sami yen de öpücem bide

emudvd versiyonu indirmeme rağmen reloaded crackini kullanınca oyun kitleniyormuş. crack i düzelttim google da aratınca herbişe bulunuyor

o değilde save dosyalarımı tanımadı. tanıtabilirmiyim yoksa gitti mi toulouse a attığım 2 kol gibi golüm

• @baal212 hocam sizin fikriniz saygı duyarım fakat benim düşüncem bir dengesizlik olduğu kendiniz diyorsunuz gerçek hayattada fark yok fazla diye o zaman neden arada 20 milyon € fiyat farkı var ve üstelik xavi yaşlı hiç bir şekilde xavinin transferi mantıklı olmaz ardayı almak varken
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bob Marley

@baal212 hocam sizin fikriniz saygı duyarım fakat benim düşüncem bir dengesizlik olduğu kendiniz diyorsunuz gerçek hayattada fark yok fazla diye o zaman neden arada 20 milyon € fiyat farkı var ve üstelik xavi yaşlı hiç bir şekilde xavinin transferi mantıklı olmaz ardayı almak varken

1-)Pasaport farkı.
    2-)Xavi 29 yaşında bir şeyleri kanıtlamış bir oyuncu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan Yağız

quote:

Orijinalden alıntı: Bob Marley

@baal212 hocam sizin fikriniz saygı duyarım fakat benim düşüncem bir dengesizlik olduğu kendiniz diyorsunuz gerçek hayattada fark yok fazla diye o zaman neden arada 20 milyon € fiyat farkı var ve üstelik xavi yaşlı hiç bir şekilde xavinin transferi mantıklı olmaz ardayı almak varken

1-)Pasaport farkı.
    2-)Xavi 29 yaşında bir şeyleri kanıtlamış bir oyuncu.

hocam kanıtla ne alakası var oyuna sürersin oynar.oyunda rakamlar konuşur.xaviyi alınca forma satışlarındn gelirmi kazancam böyle bir özellik varmı? prestijmi kazancam? oyunun bu şekilde özellikleri yok isterse dünya kupasında 50 gol atsın demek istediğim oyunda ardayı xaviden hemen hemen daha iyi yapmışlar ve arda daha çok genç 9 € fiyatında xavi ise 36 € fiyatında siz bir takım a transfer yaparsanız genç özellikleri hemen hemen aynı 9 milyon avroluk ardayımı alırsınız 29 yaşındaki xaviyimi alırsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: tımestop

quote:

Orijinalden alıntı: _Calderon_

quote:

Orijinalden alıntı: tımestop

arkadaşlar bendeki cm2010 da dil seçeneklerini bulamıyorum nerden Türkçe ye çevireceğiz..

oyunu kurarken türkçeyi seçiyorsun.sonradan olmuyor bildiğim kadarıyla

ben internetten indirdyidim 156mb ripli di rip den çıkarttım direk oyun açıldı zaten yani bi şeçme şansım felan olmamıştı..

heralde benim indirdiğim oyun eksik?..

gerçi dosyanın boyutu 2.05gb..

aynen bende 158 mb rip down. upload eden ingilizce upload etmiş

• Arkadaşlar ikide bir hata veriyor atıyor.varmı bunun çözümü
  • oyun motoru fıss arkadaslar ben boyle kotu birsey gormedim sacma sapan haraketler
  • bob xavi cıddı anlamda kendını kanıtlamıs bırı barca da ılk 11 oynayan bırının fıyatı bu olması normal helekı orta sahada 29 yas cok onemlı değil arda da 2 sene sonra barca ya gıtse mesela 15 mılyon euro ya barca etıketyı altında anında fıyatı 25 30 mılyon euro eder xavı nın artısı arda ya gore suan barca forması gıymesı yoksa objektıf bakıldıgında teknık ok arda elıne su dokemez oyundada boyle orta sahanda cok pas yapıyorsan xavı yı al daha iş görür bunu dene arda yıda alsan ıs gorur oyunun amacı zaten xavı yı al bısey ler yap değil o zaten tas yerınde agrır arda yı al bıseyler yap oyunun amacı ama cıdden oyun mantık acısından cok ıyı yeterkı dogru yerden bakmak lazım fm bence cıksın elıne su dokemıycek cunku cok artısı var suan fm ye gore mac motorunda ufak tefek hatalar varkı bız 1 yıl fm yı bug larla oynadık haksızmıyım
  • exerion ıstersen fm 2009 oyna mac motoruna bı bak bakalım artı olarak n var bıde gır youtuba fm 2010 mac motorlarını koymaya basladılar bı bak bakalım orayada artı neler var ıyı ama cm 2010 dakı mac motoru daha dınamık ınsan hareketlerıne daha yatkın tabıkı olacak hatalar fm 2010 dada bı bak bakalım top adamın ayagına yapısıyor mıknatıs gıbı hıc olmazsa burda xavı arda topu ayagında tutarken top teknıgı daha zayıf adamlar ayagından acıyor buda futbolda olmazsa olmaz bı ozellık ama fm 2010 da bunu siagames hıc duzeltemeyecek bıde burdan bak duruma
  • Xavi CM'de yıldız olarak geçiyordur geçen yılki şampiyonluklardan dolayı.Yıldız ile iyi oyuncu arasında fiyat farkı olması normal.

Edit:Oyunda şunu farkettim çok saçma sapan şeyler oluyor benim oyuncu yanındaki adama atarken taa ilerdeki karşı takımdaki oyuncuya atıyor o da bomboş gole gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kestane Korkusu -- 24 Eylül 2009; 20:44:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baal212

bob xavi cıddı anlamda kendını kanıtlamıs bırı barca da ılk 11 oynayan bırının fıyatı bu olması normal helekı orta sahada 29 yas cok onemlı değil arda da 2 sene sonra barca ya gıtse mesela 15 mılyon euro ya barca etıketyı altında anında fıyatı 25 30 mılyon euro eder xavı nın artısı arda ya gore suan barca forması gıymesı yoksa objektıf bakıldıgında teknık ok arda elıne su dokemez oyundada boyle orta sahanda cok pas yapıyorsan xavı yı al daha iş görür bunu dene arda yıda alsan ıs gorur oyunun amacı zaten xavı yı al bısey ler yap değil o zaten tas yerınde agrır arda yı al bıseyler yap oyunun amacı ama cıdden oyun mantık acısından cok ıyı yeterkı dogru yerden bakmak lazım fm bence cıksın elıne su dokemıycek cunku cok artısı var suan fm ye gore mac motorunda ufak tefek hatalar varkı bız 1 yıl fm yı bug larla oynadık haksızmıyım

hocam saten ortada haklı haksız yok.2 mizde bu oyunu oynuyoruz hatalarını doğrularını söylüyoruz.Size göre bir yanlış yoksa bu konuda bu sizin görüşünüz saygı duyarım neyse hocam kapatalım konuyu

ben başka bişe sormak istiyorum antremanda bireysel çalışmalarda girişimler seçeneği ne işe yarıyor

• xavi ile ardayımı kıyaslıyosunuz
  • cm 2010 aldım oynuyorum günler çok yavaş geçiyor bazı günler zaten geçmek bilmiyor buna bir çözüm yokmu

önceden fifa manager oynardım çok rahattı

realitych
  • oyun bence yetersiz yapay zeka,oyuncu özelliklerinin saçmalığı,gözlemciler daha çok işleri var anlaşılan gene fm bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi subaortik -- 25 Eylül 2009; 9:56:08 >
  • 0-2 den 3-2
     Championship Manager 2010 - Eylül 2009(TR dil)
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.