oyunu yavas oynayanlar ıcın sunu onerebılırım oyunu alta atın luncher ı kapatın arka planda çalısmasın kasmalar düzeliyor , bob bence güzel maç olmus en son zaten galatasaray yenmıstı liverpool u 2-1 besıktasta burda manchester i baya bir zorladı kendi liginde onune gelene 3 4 atan takımı :)
quote:
Orijinalden alıntı: exerion oyun motoru fıss arkadaslar ben boyle kotu birsey gormedim sacma sapan haraketler
Benim oyunumda neden olmuyor saçma sapan hareketler. Oyuncularınıza iyi antrenman yaptırıyor musunuz acaba? Bu oyunda antrenmanın önemi büyük. İyi antrenman + iyi serbest vuruş organizasyonları sizi başarıya götürecek maddelerin en başında geliyor. Bunların yanında sahada ne olup bittiğine ve yardımcı antrenörünüz size söylediklerine dikkat ediyor musunuz. Oyuncularınızın etkin özelliklerine yönelik kişisel taktikler üretiyor musunuz? Eliniz sadece ileri butonunda ve maçları da seyirci gibi izliyorsanız oyuncularınızın saçma sapan hareketde bulunmaları bence gayet normal.
Oyunun birçok gelişmesi gereken eksikleri var. Yapay zeka zorlaştırılmalı. Oyunda oynayabilirlik arttırılmalı, oyuncuların etkin oynama bölgelerinin saha üstünde gösterilmesi şart. Kısaltma ile oyuncu mevkisine bakmak hiç hoş degil açıkcası.
Zaten bunlar üretici firmaya daha önceden iletilen konular. Bence oyun çok güzel ve dahada güzel olacak. En sonunda CM, FM ye rakip olabileceğinin sinyallerini veriyor.
kafkas fm yi bende oynuyorumda ondakı yeterlı olan seylerı bı cozebılsem cm için senınle aynı fıkırde olacagım fm 2010 gelıncede sen onada yetersız fılan yorumları yaparsan bence menejerklık dısında baska bır oyun oynamalısın vakıt kaybetmekten ıyıdır bır menejerlık oyunu ıcın cm 2010 yeterlı ama kadro kur oyna tarzında menejerlık oynayan arkadaslar var bence fıfa pes oynasalar daha ıyı
pc maniak cok guzel yazmıssın elıne sağlık katılmamak elde değil cıdden bende en ayrıntısana kadar okuyup ıyı antrenman yapıyorum hatta her oyuncuya aıt antrenmanlarım var arada onlarıda yaptırıyorum daha bır macımda sacma sapan hareket eden oyuncu olmadı mac motorundakı aksaklıklar bellı abartılacak seyler değil genelı etkılemıyor duzeltecekler
fıfa manager 10 cıksın hepımızın bu dertlerı bıtecek fıfa manager hepsınden ıyı az kaldı 1 ay daha sabredıcez artık cm de fm de aslında kabak tadı verıyor cm yı tutmamdakı amac adamlar da bı atılım var fm bı garıp ne kokuyor nede bulasıyor her sene fıfa manager bıseyler denıyor her gecen senede adamlar ustune cıddı anlamda değişiklikler koyuyorlar cm yede bu yuzden ısındım cıddı atılım ıcındeler onumuzdekı sene bu adamlar cosarlar database de oturmus adam gıbı
quote:
Orijinalden alıntı: baal212
oyunu yavas oynayanlar ıcın sunu onerebılırım oyunu alta atın luncher ı kapatın arka planda çalısmasın kasmalar düzeliyor , bob bence güzel maç olmus en son zaten galatasaray yenmıstı liverpool u 2-1 besıktasta burda manchester i baya bir zorladı kendi liginde onune gelene 3 4 atan takımı :)
:D evet geçen sene fifa manager 09 u indirmiştim oyun düzgün oynanıyordu fakat grafik ayarlarını yükseltemiyorduk sahte olduğu için galiba buşey işallah fifa manager 2010 da da olmaz
arkadaşlar arama yapmayı bulamadım bi yardım....
arama yapmaktan kastın oyuncu aramaysa gözlem kısmında oyuncu arama var ordan sağ ust kosede filter var ordan ıstedıgın sekılde oyuncu arayabılırsın
fifa manager 10 da 8 yabancı olmayacak lıg sıstemımız olmayacak ama yınede cok ıyı 400 tane yenı ozellık gelecek zaten turkıye lıgını oynamıyorum bob bence bu sene orjınal al 40 tl olacak gıbı
quote:
Orijinalden alıntı: baal212
fifa manager 10 da 8 yabancı olmayacak lıg sıstemımız olmayacak ama yınede cok ıyı 400 tane yenı ozellık gelecek zaten turkıye lıgını oynamıyorum bob bence bu sene orjınal al 40 tl olacak gıbı
50 liradan aşağı olursa alabilirim sabırsızlıkla bekliyorum çıkmasını
oyun bana mı karışık geldi yoksa fm ye alıştığım için mi böyle?menüleri falan kullanmakta türkçe olmasına rağmen büyük zorluk çekiyorum.taktikler , maç ekranı , transferler çok karmaşık geldi valla.orjinal aldık ama 15 liraya bende satıcam galiba :D
Muhtemelen FM oynadığın içindir. Ben FM felan oynamıyorum oyuna 1 günde hakim oldum.
Arkadaşlar oyuncu önerisi olan yok mu yav şöyle konyaya gelecek bir golcü
quote:
Orijinalden alıntı: project2007
Arkadaşlar oyuncu önerisi olan yok mu yav şöyle konyaya gelecek bir golcü
necati ateşben aldım galatasaraya gol kralı oldu hiç ilk 11 de oynatmamama rağmen barosun yedeği
Fenerbahçe ile 4 sezon ilerledim ve sıktı artık kapattım ve sildim
quote:
Orijinalden alıntı: JCB
Muhtemelen FM oynadığın içindir. Ben FM felan oynamıyorum oyuna 1 günde hakim oldum.
aynen
Valla ßenim takım ßatık gs ile oynuyorum ticaret ile ugraşıyorum şuan genç alıp satıyorum iyi ßir transfer yapıcam inşallah fenerin transfer ßütçesi ile gs nin ki ile fark var ve lig 3.4 ßitirene para verilmiyor.
Kaldırmaz PC'M
Eğer Galatasaray'ı almadıysanız ve Galatasaraya denk bir takımsanız mutlaka barosu transfer etmeye çalışın eğer edemesseniz Necati Ateş i almaya çalışın ucuz ve golcü isimler
Uefada elemelerde baros şov
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scott. -- 26 Eylül 2009; 21:41:57 >