ßen chelsea yı yeniyorum ama gidip diyarbakıra yenilmek insana çok koyuyor bu oyunda iki şeyi yapamazsın hem ligde şampiyon olmak yada uefada şampiyon olmak çok zor gözüküyor.
ya dün sordum cd ciye daha gelmemiş bi ricam olcak mümkünse güiza, baroni ve dos santos özelliklerini koyar mısınız?
2 bilgisayarım var 2 bilgisayardada oyunda 1-2 ay süre geçtikten sonra GÖNDERME hatası veriyor :( Neden acaba bi fikri olan varmı
quote:
Orijinalden alıntı: Redden
2 bilgisayarım var 2 bilgisayardada oyunda 1-2 ay süre geçtikten sonra GÖNDERME hatası veriyor :( Neden acaba bi fikri olan varmı
kopya olmasından kaynaklanıyor sanırım sorunun
Yok torrentten indirdim cm2010-RELOADED fakat çoğu kişi indirmiş olmasına rağmen sanırım sadece bnde var bu sorun
arkadaslar oyunun eylul guncellestırmesını yukluyorum ilacınıda yapıyorum fakat bir tarihten sonra oyundan atıyor ??* neden acaba
Oyundan atıyor dediğin gönderme /don'T send hatası veriyor mu bendede aynı durum var da :(
quote:
Yok torrentten indirdim cm2010-RELOADED fakat çoğu kişi indirmiş olmasına rağmen sanırım sadece bnde var bu sorun
O söylediğin de kopya sayılıyor, orjinal olmadığına göre...
Gidip cd'ciden almadım anlamında
quote:
Gidip cd'ciden almadım anlamında
sorunlu crackler dolaşıyor ortada 25liraya kutulu alırsan hiç uğraşmazsın.tavsiyem
@kocaelisporlu ben şu an ts ile 3. sezonumdayım ve 2.sezonumda lig şampiyonu şampiyonlar ligi şampiyonu türkiye kupası süper kupa ve kıtalararası kupayı aldım daha alınacak bi kupa kalmadı üstelik her maç öncesi kaydedip de yenilince tekrar acıp oynayarak değil zaten öyle zevki kalmaz bende auto save açık zaten. su anda 3. sezonumdayım ama 3 haftadır oynamıyorum çünkü daha zevk vermiyor alınacak kupa kalmadı bana göre oyun cok kolay
Jackal061
ßiraz oyuncu tavsiyesi verirmisin golcü forvet felan def de lazım
kocaelisporlu
aslında oyun çok kolay mevcut kadronla iyi işler çıkartabilirsin mesela ben ilk sezonumda lig şampiyonu olmuştum uefa da çeyrek final oynamıştım. mesela ts de umut ve gökhan çok iyiler ama özellikle yattara isaac promise ve alanzinho çok çok iyiler cale ve colman da cabası sekan da öle egemen de yani ts nin kadrosu cok güzel.
mesela ilk başlangıçta ücretsiz olarak appiah dmc, accioly dc, thiago heleno dc ve figueroa sc bu oyuncuları alabilirsin hepside süper.
rodolfo dc, giles barnes amc, danilinho afmc, roberto fernandez junior k, loebin herr lubin amc süper genç yetenek, abdülkadir kayalı dmc, deniz naki fm, mamadou sakho sol bek, ömer toprak dc, victor moses amc, diogo sc olympiakos, ibrahim kaş sağ bek, aydın karabulut amc, marc janko sc salzburg, franco zuculini dmc, secan yıldırım sc, serdar taşçı sağ bek, ayodele adaleye dc, gabriel paletta dc
bunların hepsi süper topçular daha da var ama zamanım yetmedi yazmaya işim var acele ile bu kadar :))
Hacettepe için kaleci önerir misiniz? Koskoca takımda kaleci yok.
quote:
Orijinalden alıntı: jackal061
kocaelisporlu
aslında oyun çok kolay mevcut kadronla iyi işler çıkartabilirsin mesela ben ilk sezonumda lig şampiyonu olmuştum uefa da çeyrek final oynamıştım. mesela ts de umut ve gökhan çok iyiler ama özellikle yattara isaac promise ve alanzinho çok çok iyiler cale ve colman da cabası sekan da öle egemen de yani ts nin kadrosu cok güzel.
mesela ilk başlangıçta ücretsiz olarak appiah dmc, accioly dc, thiago heleno dc ve figueroa sc bu oyuncuları alabilirsin hepside süper.
rodolfo dc, giles barnes amc, danilinho afmc, roberto fernandez junior k, loebin herr lubin amc süper genç yetenek, abdülkadir kayalı dmc, deniz naki fm, mamadou sakho sol bek, ömer toprak dc, victor moses amc, diogo sc olympiakos, ibrahim kaş sağ bek, aydın karabulut amc, marc janko sc salzburg, franco zuculini dmc, secan yıldırım sc, serdar taşçı sağ bek, ayodele adaleye dc, gabriel paletta dc
bunların hepsi süper topçular daha da var ama zamanım yetmedi yazmaya işim var acele ile bu kadar :))
ßen gs ile oynuyorum ßu dedigin ouncuların nerdeyse yarısı var taktikleri degiştirsem iyi işler çıkartaßilirim.
Kendi türkçe desteği var, harika
Oyunda regenlere önem verin gelecek için mükemmel derecede iyiler. Misal bende pavel nedved ve gaizka mendieta regenleri var deli dehşet oynuyorlar :D
Arkadaşlar Ümraniyeden veya Kadıköyden alabilirmiyiz oyunu?Yani elden alabilirmiyiz
quote:
Orijinalden alıntı: Chevher
Arkadaşlar Ümraniyeden veya Kadıköyden alabilirmiyiz oyunu?Yani elden alabilirmiyiz
teknosa-bimeks ve türevi yerlerde var
yönetimden nasıl ek transfer parası, stat büyütme filan isteyecez, bulamadım ben?
bir de ben transfer yapacağım ama yönetim para yok diyor. 3 milyon bütçem var. ben adam için 2 milyon nakit + 6 milyon taksit teklif yapıyorum. fmde oluyordu transfer