Şimdi Ara

Championship Manager 2010 - Eylül 2009(TR dil) (57. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.337
Cevap
0
Favori
137.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • allah razı olsun bu kadar basitmiş demek :) bir sezon bitirdim ama kapatmak zorunda kaldım gitti ful time cm2010 devam :) Teşekkürler arkadaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ameLe`

Takım logoları yaması!
    Link:http://www.mega-upload.com/?d=T7VHAQOW ("-"yi kaldırın)

Yamanın kurulumu: Rardan çıkan "Club Badges" isimli klasörü kopyalayın ve "C:\Program Files\Eidos\Championship Manager 2010\CM2010_0\FrontEndScreens\Ocean" dizinine yapıştırın.

Birde oyunun kasmaması için öneri: Oyunun simgesine tıklayınca "launcher" yani "başlatıcı" açılıyor ve teknik direktör vs seçiyoruz. Oyuna girince de o açık kalıyor. Bir zahmet klavyedeki Windows Logosu tuşuna basarsak oyun aşağı iner. Sonra o launcherden "Çık"a basın ve gelen soruya evet deyin.

Not: Konuyu açan arkadaş bunları isterse ilk mesaja eklesin.

Bu siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir. diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: erkayer62

oyun bi süre sonra kolaylaşıyor mu? es es ler le uefayı alan arkadas her maçtan sonra kaydediyo yenilince kapatıp bi daha oynuyor alamadıgı bi oyuncu oldugu zman o takıma yeni bi menajer ekliyor onuda yönetip alıyor benim kardeşim bu taktiklerle her yıl cimbom ile ya uefa yada şampıyonlar ligi şampiyonu oluyo yoksa oyunda böle bir saçmalık yok arkadasa laf sölemek için sölemedim ama zevk alınmaz oyundan anca kendini tatmin edersin

ben adanasporu yönetiyorum adanalı diilim ama rastgele ver dedim onu verdi fmde oynarken işsiz başlıyordum ve kesinlikle auto save yapıyordum maçtan sonra kaydoluyordu ve bir daha açmıyodum ve hiç bir zamanda istemedim tranfer kolay diil yine gelme ihtimali olayan gelmiyor ama menüyü kolaylaştırmışlar senin yerine gelme ihtimali çok olanları sunuyolar sana bölece çok ve iyi transferler yapabiliosun

edit:imla

bir kere bile o dediğin olayı yapmadım karşıya menejer ekleme olayı demişsin.istersen bi kadromu koyayım bakalım bir tane o özellikte oyncu görebilcekmisin kadromda.boş muhabbet yapma lütfen.cm de uefa almak şampiyon olmak vs kolay.fm de bu asla olmaz.sana yalan borcum yok burda uefa alsam ne almasam ne bana bi getirisimi var ?

• bende bugün itibariyle cm yi aldım fırsat buldukça oynayacağım.takıldığım yerleri sorarım artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotee

bunun fmdeki gibi scouth programı war mı genç we yetenekli oyuncuları bulmak için

var

eylül paketini yüklememe rağmen galatasarayda elano olsun keita olsun yok ne yapmam gerek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amitabh

quote:

Orijinalden alıntı: zotee

bunun fmdeki gibi scouth programı war mı genç we yetenekli oyuncuları bulmak için

var

eylül paketini yüklememe rağmen galatasarayda elano olsun keita olsun yok ne yapmam gerek ?

launcherden aç oyunu
  • arkadaşlar bendeki cm2010 da dil seçeneklerini bulamıyorum nerden Türkçe ye çevireceğiz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tımestop

arkadaşlar bendeki cm2010 da dil seçeneklerini bulamıyorum nerden Türkçe ye çevireceğiz..

oyunu kurarken türkçeyi seçiyorsun.sonradan olmuyor bildiğim kadarıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Calderon_

quote:

Orijinalden alıntı: tımestop

arkadaşlar bendeki cm2010 da dil seçeneklerini bulamıyorum nerden Türkçe ye çevireceğiz..

oyunu kurarken türkçeyi seçiyorsun.sonradan olmuyor bildiğim kadarıyla

ben internetten indirdyidim 156mb ripli di rip den çıkarttım direk oyun açıldı zaten yani bi şeçme şansım felan olmamıştı..

heralde benim indirdiğim oyun eksik?..

gerçi dosyanın boyutu 2.05gb..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trecc11 -- 23 Eylül 2009; 22:42:06 >
  • Oyunu orjinal olarak aldım
    bugün yükleme fırsatım oldu

şuan yükledim

PlayerOfTheYear.tga
    2 adet TheGuardian.tga
    4 adet grass4_3.tga
    13 adet LinesStraight.tga
    Sounds\MatchEvents\DrillsGood\DrillsGood4.waw

hata verdi yoksay yaparak geçtim

bana "PlayerOfTheYear.tga" , " DrillsGood4.waw" dosyalarını
    ve kaçar adet varsa artık hepsini ( "TheGuardian.tga , grass4_3.tga , LinesStraight.tga")

bunları rarlayıp upload edebilcek varmı
    bide indirdikten sonra nerelere atıcagımı söylüyebilcek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lasts0ul -- 23 Eylül 2009; 22:50:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lasts0ul

Oyunu orjinal olarak aldım
    bugün yükleme fırsatım oldu

şuan yükledim

PlayerOfTheYear.tga
    2 adet TheGuardian.tga
    4 adet grass4_3.tga
    13 adet LinesStraight.tga
    Sounds\MatchEvents\DrillsGood\DrillsGood4.waw

hata verdi yoksay yaparak geçtim

bana "PlayerOfTheYear.tga" , " DrillsGood4.waw" dosyalarını
    ve kaçar adet varsa artık hepsini ( "TheGuardian.tga , grass4_3.tga , LinesStraight.tga")

bunları rarlayıp upload edebilcek varmı
    bide indirdikten sonra nerelere atıcagımı söylüyebilcek

orjinal aldıysan bence hiç uğraşma git değiştir

• boş muhabbet yapmıyorum daha 1 sezonu bitirme şansım olmadı o yüzden tam bişey diyemiycem adanasporla liderim şimdilik ama dedigin gibiyse almanında bir amacı kalmaz çünkü tat vermez cm03-04 den sonra fm oynadım hep böle birşey hiç başıma gelmedi (düşük takımla avrupa kupası almak) cm de cidden öle ise fazla bir gerçekçiliği kalmıyor
    quote:

Orijinalden alıntı: x264

quote:

Orijinalden alıntı: erkayer62

oyun bi süre sonra kolaylaşıyor mu? es es ler le uefayı alan arkadas her maçtan sonra kaydediyo yenilince kapatıp bi daha oynuyor alamadıgı bi oyuncu oldugu zman o takıma yeni bi menajer ekliyor onuda yönetip alıyor benim kardeşim bu taktiklerle her yıl cimbom ile ya uefa yada şampıyonlar ligi şampiyonu oluyo yoksa oyunda böle bir saçmalık yok arkadasa laf sölemek için sölemedim ama zevk alınmaz oyundan anca kendini tatmin edersin

ben adanasporu yönetiyorum adanalı diilim ama rastgele ver dedim onu verdi fmde oynarken işsiz başlıyordum ve kesinlikle auto save yapıyordum maçtan sonra kaydoluyordu ve bir daha açmıyodum ve hiç bir zamanda istemedim tranfer kolay diil yine gelme ihtimali olayan gelmiyor ama menüyü kolaylaştırmışlar senin yerine gelme ihtimali çok olanları sunuyolar sana bölece çok ve iyi transferler yapabiliosun

edit:imla

bir kere bile o dediğin olayı yapmadım karşıya menejer ekleme olayı demişsin.istersen bi kadromu koyayım bakalım bir tane o özellikte oyncu görebilcekmisin kadromda.boş muhabbet yapma lütfen.cm de uefa almak şampiyon olmak vs kolay.fm de bu asla olmaz.sana yalan borcum yok burda uefa alsam ne almasam ne bana bi getirisimi var ?

• @erkayer62

cm zevk alma oyunu
    fm gerçekçilik ve hırs oyunu
    fifa manager gerçekçilik rpg ve hırs oyunu

bu yüzden cm max 3 sezonda sıkıyor.ama eğlence var sürekli oynadıgın zaman
  • Daha çok fazla ilerlemedim süper oyun yapmışlar ama fm'nin verdiği tadı vermiyor be...
  • neyse fiyatı uygun diye orjinal aldık sıkana kadar oynıyacaz zevk alıyorum oyundanda gerçekçi diilse sogurum dedigin gibi 3-4 sezon gider o zaman. ama belki cm çok satarsa fm de dize gelir hem ucuz hem türkçe yapar
  • 22/08/09 da kitleniyor oyunum. tamda toulouse a 2 çakmışım, rövanşa bekliyorum sami yen de öpücem bide

• Bence yapımcılar bir sonraki patch de mutlaka oyunu zorlaştırmak üzere hamleler yapacaklardır. Yapay zeka gerçekten salakça işler yapıyor bazen benim maçalrımda. bazen karşı takım İlk 15 dakikada 3 oyuncu değişikliğini yapıyor mesela. Bu normal bir durum değil mesela. Ama kilit oyuncularıma baskı ve özel önlem aldıklarını görüyorum. Hiç olmazsa bunu beceriyorlar:))
  • antreman olayını bi türlü düzene sokamadım adamlar her maça ölü gibi çıkıyorlar anteramn yaptırmasam aptalca oynuyorlar yaptırınca ilk yarı bitince hepsini çıkartmam gerekiyor anca 3 ünü çıkartabiliyorum bende antranör seçeneklerini yardımcı hocaya verdim bakalım şimdi ne olcak
  • arkadaslar bende aynı oyunu oyunuyorum ama es es ıle uefa sampıyonu olan arkadasa ınanmıyorum demıyorum ama 2 . sezonda uefa , sampıyonlar lıgı sampıyonu olan kımseler var benım anlamadıgım kısım ben neden olamıyorum bendemı bı enayılık var yoksa benım yukledıgım cm 2010 mu zor bal gıbı zor soyledıgı kadarda kolay değil transferler nasıl kolay anlamıyorum ver bakalım 2000.000 luk adama 1.500.000 de gelıyormu 2.000.000 luk adama 2.200.000 verırısen tabıkı gelır dunyada gercektede bu boyle artık ver degerını gelıyor adamlar alabılıyormusun 2.000.000 luk adamı 1.500.000 e verde bakalım gelıyormu nasıl transfer kolay anlamadım ama cıdden ıyı bır takımsan 2.000.000 luk adamı 1700.000 lere mal edebılıyorsun zayıf takımsan gelmıyor menerjerlık oyunuysa al bakalım zayıf takımla 2.000.000 luk adamı dusuk fıyatlara koy SS gorelım hep bırlıkte ozaman derız transfer kolay ama adama sen bedelınde fıyat verıyorsan ısınede yaramıyorsa satar sana as oyuncusuna ver bakalım degerınde fıyat adamlar hemen fıyat yukseltıyor bunlar oyunda yokmu yanı transfer kolay verırsen parayı kolay ama amac para vermek değil

• bu arada bgs den turkıye genel sorumlusu stephen ıle konustum bu sorunların bır cogu ekım guncellemesıyle duzelteceklerının sozunu verdi ekımde yepyenı bır cm 2010 oynanacak mac motorunu dahada gelıstırıyorlar eger kı eklemk ıstedıgınız bısey varsa soyleyın yazayım ben bır cok seyı soyledım kendısıne AYRICA fm 2010 mac motorunu goren arkadas varmı bılmıoyorum ama heralde gorseler cm 2010 un mac motoruna eyvallah derler
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.