Email adresi sifresi ve email gizli sorusu Charin 3 gizLi sorusu ve item kiLitLeme sifresi charin sifresi
Chari aLdigimdan bunLari aLmam yeterLimi biLgi oLarak yoksa ba$ka bi seyde varmi tam biLmiyorum Alir aLmaz ztn maiL adresini degistiricem Ondan sonra Satan tAraf herhangi bi yoLLa chari benden geri aLabilirmi?
Yardimci oLursaniz bu konuda bi biLgi verirseniz iyi oLur Acil Ve onemLi
ben satıyorum arkadaşım item kilitleme şifresi gizli soru ve mail adresi var 59 lwl asasian xıgenonda 25m sadece
Yok Alıcagim char beLLi Sadece hangi biLgiLeri tam oLarak aLmam gerekiyor biLMiyorum onun icin actim konuyu yardımcı oLucak yokmu ??
charı aldığın anda pre al varsa prenin bitmesini bekle derim adam k2 ticket atıp bütün bilgilerini deiştire bilir !!!
Charın 4 gizli sorusu cevabı. charın kayıtlı olduğu email adresi email adresinin gizli sorusu cevabı aldığı premiumların costummer support ile iletişime geçmek için gereken kesn kodları lazım olur. Karakterin Chech/Billing History 'sini kontrol et, kaç tane premium aldıysa hepsinin kodlarını iste, yoksa müşteri hizmetlerine işin düşünce istediğin kadar gold premiumun olsun halletmezler.
Sanirim chara aLdigi premiumLar Kredi kartindan geciLmis yani ba$ka bi Char acip biLgiLerini verirse chari geri aLma ihtimaLi varmi ? Charda suan pre yokmus ben aLinca yeni pre aLicam goLd InsaLLah bi sıkıntı cekmem
ilk olarak e mal şifresini degiştir charının yoksa hacklenmesi çok kolay olur
quote:
Orjinalden alıntı: XScale
charı aldığın anda pre al varsa prenin bitmesini bekle derim adam k2 ticket atıp bütün bilgilerini deiştire bilir !!!
Aynı Dediğini Yap Helekı Itemlı Fln Alıosan Kesınlıkle Yap Derım Sana !!!!!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme