Şimdi Ara

Char editletmek için kardeşini ortaya koymak? Yok artık :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda Ask A GM konusunda gördüm. Athenrye yazmış Acaba ciddi mi?

@Trom
    I run a full household complete with laundry, dinner, dishes and diapers. In addition I work full time providing for the members of this household. Currently, I have no +9 items. What should I do in order to obtain one of these mysterious items? Should I take out a second mortgage on my house, sell the dog or auction off my oldest daughter? Any help on this issue is greatly appreciated. Thanks again.
    I once had a cheater offer to sell me his sister in return for editing his character, so I guess human trafficking is the standard fare for these sort of things.

...please keep in mind, I'm not joking about that first part. That guy who said that to me so long ago? If you're reading this now, please be aware that you are a horrible person.

Özetle çevirmeye çalışırsam: Adam Athenrye'a nasıl +9 item edinebileceğini şakacı bir dil ile sormuş sanırım. Köpeğimi satsam veya başka birşeylerden kısıtlama yapsam alabilirmiyim falan gibisinden şeyler demiş
    Athenrye ise buna karşılık:
    Bir keresinde bir hileci bana karakterini editlemem karşılığında kardeşini satma gibi bir teklifte bulundu. Sanırım insan kaçakçılığı bu tarz şeyler için standart tarife şeyler.

...aklınızda bulunsun,İlk kısım hakkında şaka yapmıyorum. Şu çocuk, uzun zaman önce bana bunu kim söylemişti? Eğer bu yazdığımı okuyorsan, şunu bil ki; sen korkunç birisin.

Olduğu kadarıyla çevirmeye çalıştım Komiğime gitti açıkcası

Athenrye'ın bunu söylediği konu:
    http://forums.gamersfirst.com/topic/51877-ask-a-gm/page__st__2840

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6e -- 15 Mart 2012; 22:38:17 >

• Athenrye'ı kafaya almış adam , gerçek değildir fakat beklerim böyle bir olayı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgh0gy-

Athenrye'ı kafaya almış adam , gerçek değildir fakat beklerim böyle bir olayı .

İşin şakasıdır değildir bilinmez. Burası Türkiye herşeyi beklerim Türk insanından arkadaş
  • Zamanında bana gelen bir teklif.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***@rmour*** -- 16 Mart 2012; 8:07:21 >
  •  Char editletmek için kardeşini ortaya koymak? Yok artık :D
  • Eskiden flood geçen charlar vardı merhaba ben ayşe iron set verirsen sanal seyler yaparız istanbulda oturuyorum vs vs onlar aklıma geldi

knight online türkiye oyuncusu
  • Banada areste oynarken rast gelmişti . Brahman keserken partideki bir priest beyler merhaba ben melisa acil gb ye ihtiyacım var erkek arkadaşımla ilişkiye girdim diktirmem gerekiyor nakite çevirip hepiniz 1 gb verseniz olur mu acaba gibisinden birşey yazmıştı sonradan erkek olduğu ortaya çıktı çok ilginç teklifler geliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlginç olan bir oyun için insanın hakkını yiyen, hele hele kardeşini pazarlayan mahlukların hâlâ var olması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***@rmour***

Zamanında bana gelen bir teklif.

niye hemen yok diyosun ki önce bi görsen :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hell's Angel's

Adam ecnebi. Onun yol parası var, var oğlu var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***@rmour*** -- 16 Mart 2012; 13:14:27 >
  • işe bak işe
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***@rmour***

quote:

Orijinalden alıntı: Hell's Angel's

Adam ecnebi. Onun yol parası var, var oğlu var.

Resim çok küçük okunmuyorki
  • Resmi bilgisayara indirip okuyabilirsiniz. Resim küçük değil, aksine büyük. Site otomatik küçültüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.