Şimdi Ara

charım hacklendi galiba...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bügün charıma girdğimde 100m den eser yok elinkdei eşyalar gitmiş fln clandaki ark ddün charın pazarda olduğunu pazardaki adama yaşını sordukların da 10 dediğini öğrendim... gizli sourmu veya şifremi değiştirmenin bi imkanı warmı lütfen cevap yazın 10 yaşındaki bi velete charıım gitti

• Şifreni değiştir e-mail adresini değiştir ve sağlam olduğunu düşünmediğin hiç bir pcden oyuna login olma...
  • şifre deiişiomu???
  • ne diyim geçmiş olsun
    sifre deişteremezsin sifre kalktı nie duydum
  • gittimi char ? bu arada gizli sorumu bilmiorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: BrokenHeart^^

gittimi char ? bu arada gizli sorumu bilmiorum

peki naptınız trademı yaptımı?yaptıysan ozman char gitti demek
    evt bukadar oyun bitti

• Gizli sorunu bilmiyorsan gitti char.. Şifre değiştiriliyor bu arada değiştiremeyen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirim.... Ne Id isterim ne pass size sadece yöntemini anlatırım yanlış anlaşılmasın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    charım kayboldu yardım pls
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Olympia da lvl 60 gelene 60 üstü olanlar fazla dikkat cekmeyin bence hacklenen arkadaşlar geçmiş olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mortal_Fusion

Olympia da lvl 60 gelene 60 üstü olanlar fazla dikkat cekmeyin bence hacklenen arkadaşlar geçmiş olsun

• GEçmiş olsun. Bakalım Bu hacklenmelerin sonu nereye varacak? Adminler ne yapacak?Non-Premium , Koxp, Dupe ve hack olayları karşısında ne yapacaklar çok merak ediorum. En son çare artık japkoya benzetirler . o zamana kadar oyuncu kalırsa
  • yazık olmus knight ın b.k çıktı bence biz forumca lewel yüksek ve gold premium olanlar gidip knightın sitesinde yetkililerle görüşebilrisek görüselim derim cevaplarınız beklyirum

bu arada ark dasın chara yazık olmus
  • gitti artık yazık oldu o kadar emeğime
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.