charıma girmiyoşifre yanlış diyo doğru yazdığım halde yardım lvl50 adamım vardı orda
banada aynısı oluyor
arkadaşlar şifre yanlış diyorsa ban yemiş anlamına geliyor bilgi için sinangecit@mit.com
ban yemiş olabilirsin yada birisi o an senin account unda olabilir
arkadaş bana da oldu oyun bıraktım hmde da 40 lwl ken ayrıcan yemedin, yeseydin bloced derdi ark a oldu ordan biliom
quote:
Orjinalden alıntı: mutant06
arkadaşlar şifre yanlış diyorsa ban yemiş anlamına geliyor bilgi için sinangecit@mit.com
Reklam yapıp Beni Şekile soKmA... ???
yaw ben bunla ilgili bi topic actım baya arka sayfaya gitti cevap yazanda olmadı sifre deiştirdik yeni sifre gelmedi maile ama su varki carda 4500 knight casle alınmı sibssürü scrol wardı ustunde zaten 2 milyarlık item vardı işte o scrollar yaklasık 3 milyar yazık oldu napalım knight sitesinde topic actık moderatorlere ppm attık cvp yazan olmadı neyse giden gitmiş giren girmiş ...
Reklam yapıp Beni Şekile soKmA... ???
+
belki biri şifreni değiştirmiş olabilir
beyler ne sıfresi ne banı yahu anlatamadım galıba ares serverında 3 tane charım var bunlardan sadece rouge olanında mouse ıslemıyor oklar calısıyor dıger ıkı char babalar gıbı mouse ıle ılerlıyor savasıyor anlatabıldımmı sımdı bu duruma dusenler varmı varsa ne yaptılar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme