Şimdi Ara

Vize ye girdiğim halde girmedi yazıyor [YARDIM]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
9.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cümleten Selamun aleyküm arkadaşlar.. yaklaşık 2 hafta önce Türk dili sınavına girdim sınav notları bugün sisteme işlendi ve yüksek bekledigim sinavda bende yazan GR idi. Sınav sırasında alinan yoklamada kesinlikle imzam vardi ki zaten gözetmen hoca sayim yapiyor yoksa uyariyor atana kadar sinav baslamiyor burda bir sorunum yok.Hocaya gereken mail i attım.donmezse veya kabul etmesse bundan sonra ki işlemde nasıl bir şey yapabilirim .bu durumda hukuki bir islem baslatilabilir mi daha once boyle bir sey basina gelmiş olan varsa yardımcı olursanız sevinirim hayirli aksamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Vizeye Girdim Hâlde "Girmedi" Yazıyor [Yardım]

Giriş: Vizeye girmenize rağmen "girmedi" yazmasıyla karşılaşmanız durumunda endişelenmeniz normaldir. Bu sorunla karşılaşan tek kişi siz değilsiniz. Neyse ki, bu hatayı düzeltmek için atabileceğiniz adımlar mevcuttur.

"GR" Vizesi Nedir? "GR" vizesi, geçici ikamet izni anlamına gelen "Geçici İkamet İzni" vizesidir. Bu vize türü, eğitim, çalışma veya diğer geçici amaçlarla Türkiye'de uzun süreli kalmak isteyenler için gereklidir.

Neden "Girmedi" Yazabilir? Vizeye girdikten sonra "girmedi" yazmasının birkaç nedeni olabilir:

• Vize sisteminde teknik bir aksaklık olabilir.
    • Vizenizin işlenme süreci henüz tamamlanmamış olabilir.
    • Vize başvurunuzu incelerken verdiğiniz bilgilerde tutarsızlıklar veya eksiklikler olabilir.
    • Sınırı geçerken pasaportunuz düzgün şekilde taranmamış olabilir.

Ne Yapmalısınız? "Girmedi" hatasını düzeltmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

• Pasaportunuza bakarak vize giriş damganızın olup olmadığını kontrol edin.
    • Vize sisteminde bilgilerinizi doğrulayın.
    • Vize başvuru merkeziniz veya konsolosluğunuzla iletişime geçin.
    • Gerekirse, bir dilekçe yazarak ilgili kuruma durumu bildirin.

Dilekçe Yazma: Dilekçenizde aşağıdaki bilgilere yer vermeniz gerekmektedir:

• Adınız ve soyadınız
    • Pasaport numaranız
    • Vize numaranız
    • Vizeye girdiğiniz tarih
    • "Girmedi" hatasının tespit edildiği tarih

Dilekçenizi ilgili kuruma elden teslim edebilir veya posta yoluyla gönderebilirsiniz.

Sonuç: Vizeye girdikten sonra "girmedi" yazmasıyla karşılaşmanız durumunda panik yapmayın. Sorunu düzeltmek için yukarıdaki adımları izleyerek gerekli işlemleri yapabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yukarı
  • Eger hocayla iletişime geçemez isen ogrenci islerine git

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ele7en kullanıcısına yanıt
    Pazartesi öyle yapmayı düşünüyorum.olumlu bir sonuç alamassam ne yapabilirim çünkü ben o sınava girmişim sorun çözülebilir mi hocam ilk senem ve ne yapaacgımı bilmiyorum mağdur olursam hayatım kararır ortalamam şuan istediğim yerde düşmemesi lazım geçiş hakkımı kullanacagım için
  • up
  • İmzayı attığına eminsen bir şey olmaz bence.

• Laichzeit kullanıcısına yanıt
    yani atmasam hoca uyarırdı çünkü sayım yapılıp kontrol ediliyor.diyelim atmadım ortada bir kağıt var dilekçeyle halledebilir miyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İmza eksikse olay gözetmene patlar. Hoca kıl birisi değilse uğraştırmaz seni ama imza atmadıysan ve kağıt da ortada yoksa bu sefer de sen ispatlayamazsın.

• Laichzeit kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam inşallah hallediceğimi umuyorum ,saolasın açıklama için iyi geceler
  • soru;

sınav kağıdına adını yazdığına veya okunaklı yazdığına emin misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fizisyen

soru;

sınav kağıdına adını yazdığına veya okunaklı yazdığına emin misin?

eminim hocam ki zaten numaraya bakar hoca , sınav kagıdı okunaklı olmasa bile 0.5 girerler ben sınava girmemiş gözüküyorum sınav öncesi alınan yoklamada ismimde var belittigim gibi ismin olmadıgı durumlarda hoca sayım yapıp imza sayısı yeterliyse başlatıyor sınıfta 30 kişi var 29 imza olsun başlatamaz. gözetmen uyarırdı yani.. dilekçe yazıp çözebileceğimi umuyorum ama takmıyorda değilim aklımda hep
  • 3 olasılık var

1 adını yazmayı unuttun
    2 hoca kayıtları gecerken senii atladı
    3 kopya oldugundan şüplendi.

çözülmeyecek şeyler değiller.
  • anladım dilekçeyle halletmeye çalısıcam da kopya şüphesi olsa girmedi yazılırmı ki ?öyleyse çok uğraşırım da
  • oofff ne sordun arkadaş.

ya ne dilekçesi; sen ögrenci işlerine dilekçe vericen o bölüm sekreterligine gidecek o hocaya gidecek hoca tekrar dilekçe yazacak o bolum sekreterligine oda ogrenci işlerine gidip düzelecek notun =1 ay

git hocanın odasına sor. o sana soyler ne oldugunu.
  • kardeş eyvallahta bu konu benim için önemli olduğundan dolayı biraz pimpirikli davranıyorum o yüzden ayrıntısına kadar sormak istedim saol cevabın için
  • yapabilecğin en iyi şey
    bu hafta içi/sonu hocanın başına bişey gelmemesi için dua etmek
    olacaktır.
    yoksa kalırsın.

gerisi önemsiz.
  • Devamsızlıktan kaldın belki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.