Forumda kimse olmasada açıyorum cevaplarınızı bekliyorum silah yönleri her yönden charın nasıl yorumlarsanız sevinirim...
tam bi sprayci! gibi olmuş
gunz da yapılandırma diye bir şey yok diye biliyordum o senin kıyafetlerin ayrıca başka kıyafet giydirsende zaten aşağı yukarı fazla bir şey farketmez vede pompalı kullanmaya çalırsan iyi olur
Taramacıyım Nico lar çok sağlam silah hafif ve güçlü iyi öldürüyo Dungeonlarda filan mermisi fazla olan biri olarak kılıçla mobları oyalarken son bölümde çok işe yarıyor tüfek piston taşıyan adamların mermileri bitiyo bende mermi bitmiyo charımın politikası rahatça tara
quote:
Orjinalden alıntı: 500PuncH
Taramacıyım Nico lar çok sağlam silah hafif ve güçlü iyi öldürüyo Dungeonlarda filan mermisi fazla olan biri olarak kılıçla mobları oyalarken son bölümde çok işe yarıyor tüfek piston taşıyan adamların mermileri bitiyo bende mermi bitmiyo charımın politikası rahatça tara
güzel politika
daha lvl ın düşük ama yavaş yavaş sgye alışmaya başla benim açtığım konuda ben güzel oynuorm ama türkler destek çıkmıo yazmışsın o dediğinin olması için bi 21+ olup yüksek channellarda deneyim kazanıp kstyle'ide öğrenmez lazım.
Şu an için yeni başlayan biri gibi bi setup un var, ii kill alabilirsin ama iyi oynamak iyi kill almak olmuyo gunzda Yanlış anlama ama ezik falan demiyorum.. gayet doğal bi dizilişin var sadece.. ilk başta Kstyle kılıç hareketlerinden başlayarak onlardan sonra Sgye geçmeye çalış diyorum Yani en olmadı SG + Rifle oynarsın
İyi oynama konusu sanırsam çok başıma gelmeye başladı o söz İyi oynamak benim gözümde hilesiz hurdasız dürüst oynamaktır...
bence guzel cunku her yeni baslayanların kesinlikle spray silahı tecrubesi olmustur zamanla baskalarından shot gun ların guzelligini gore gore stil in de degisecek :D
bence sg lerle başlaman iyi olur hedef almayı cok dene =) :D
Güzel
idare eder
Sprayer
sprayer çok kötü bence shotgun takıp aim almaya çalış şimdiden zaman geçtikçe alışırsın sg ye üstünde zaten normal o lwl e göre
konu zort , la 3 ay geçmiş aradan nie mesaj yazıon konuya xD
aa evet pardon en sonki mesaj tarihine hiç bakmamıştım xD
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme